Left Right
scrollTop top

Tory Lanez verbreekt stilte rond schietincident met Megan Thee Stallion


Tory Lanez
© Rishi Deka – ISOPIX

Enkele maanden geleden raakte Amerikaans rapper Megan Thee Stallion betrokken bij een schietincident. Een maand later vertelde ze wat er gebeurd was, en ze bevestigde dat Canadese rapper Tory Lanez haar had beschoten. Lanez verontschuldigde zich bij de rapper.

Nu doet hij zijn boekje open, maar niet op manier die je zou verwachten. Hij schreef er namelijk een heel album over. Zijn album ‘Daystar’ kwam gisteren uit en bevat 17 liedjes waarbij bijna elke song over het incident gaat.

Kylie Jenner

“Hoe word je in je voet geschoten zonder dat er botten of pezen geraakt zijn?”, vroeg Lanez zich af. “Hoe probeert jouw team mij met een paar miljoenen te betalen? Ik heb zojuist 10 miljoen dollar verloren vanwege deze zaak. Maar ik heb ongeveer 10 miljoen volgers die met me meegaan, fans die me steunen omdat ze mijn hart kennen.”

Het album gaat vooral over Lanez’ reputatie vanwege de beschuldigingen. Maar toch wil Lanez terug een vriendschap opbouwen met Thee Stallion. In de liedjes zelf zijn geen details over het schietincident, maar wel over de spanningen die eerder die avond hoog opliepen in het huis van Kylie Jenner. “Ik en Kylie zijn nog steeds in het zwembad. We waren aan het chillen, was cool. We wisten allebei niet dat je aan het trippen was.” 

Leugen

“Hoewel ik een oogje had op Kylie, zou ik bij je zijn gebleven. Ik wist dat je aan het dippen was, om de simpele reden dat je me hebt uitgenodigd, maar ik kan niet doen alsof shawty me niet opwond”, luidt de tekst van Queen and Slim.

Lanez zegt dat Thee Stallion liegt over de gebeurtenissen onder invloed van haar naasten. Hij beweert dat hij nooit een vrouw zou pijn doen. En er komt ook een verontschuldiging, maar die gaat dan over de emotionele schade die hij aanrichtte. 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658