Left Right
scrollTop top

Tory Lanez reageert op schietincident met Megan Thee Stallion


Tory Lanez en Megan Thee Stallion
© ISOPIX

Vorige maand bevestigde de Amerikaanse rapper Megan Thee Stallion dat Tory Lanez degene was die haar beschoten had. Het schietincident vond al in juni plaats, maar pas een maand later vertelde Megan Thee Stallion wat er echt gebeurd was.

De Canadese rapper Tory Lanez zou na een ruzie geschoten hebben op Megan Thee Stallion. Maar zij bleef zwijgen uit angst voor de politie. “Toen de politie arriveerde was ik bang, door alles wat er gaande is”, vertelde ze in haar Instagram Live.

Te dronken

En nu komt ook Lanez’ getuigenis naar boven. “Ik weet dat je waarschijnlijk nooit meer met me wil praten, maar ik wil echt uit de grond van mijn hart dat je weet dat het me spijt”, stuurde Lanez in een sms-berichtje. “Ik was gewoon te dronken.”

“Toch had dit nooit mogen gebeuren en ik kan niet veranderen wat ik deed. Ik voel me gewoon vreselijk”, gaat de Canadees verder. “Omdat ik echt gewoon te dronken ben geworden.” Tory Lanez werd nog niet gearresteerd voor het schietincident, maar de Los Angeles officier van Justitie wil de rapper wel aanklagen voor een misdrijf met een vuurwapen.

Politiegeweld

Megan Thee Stallion vertelde in haar livestream dat ze bang was voor de politie. ”Van zodra de politie vroeg om uit de auto te stappen werden ze agressief. Denk je dan echt dat ik ga vertellen dat wij, zwarte mensen, een geweer in de auto hebben? Ik vertelde het niet meteen aan de politie omdat ik niet wou sterven.”

Die angst komt er nadat verschillende zwarte mensen het leven lieten tijdens een arrestatie. Nu zijn er massaal Black Lives Matter-protesten over heel de wereld die verandering willen. Ze willen dat de agenten die het leven van zwarte mensen, zoals George Floyd en Breonna Taylor, berecht worden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170