‘Totally Spies’ komt volgend jaar terug met nieuw seizoen

De animatiereeks Totally Spies krijgt volgend jaar een nieuw seizoen. De reeks kreeg voorlopig zes seizoenen, waarvan de eerste vijf aaneensluitend verschenen tussen 2001 en 2007. Het zesde seizoen werd uitgezonden van 2013 tot 2014. In 2009 kreeg Totally Spies ook een film, Totally Spies! The Movie.

Geweldig nieuws voor mensen die houden van nostalgie en jong waren in de prille nillies, want de legendarische animatiereeks Totally Spies krijgt een nieuw seizoen. Het zal gaan om het zevende seizoen van de reeks en zal volgend jaar te zien zijn op Cartoon Network.

Totally Spies

Here we go! Here we goooooo! Alex, Clover en Sam keren volgend jaar terug voor een nieuw seizoen van Totally Spies. Het eerste seizoen van de animatiereeks verscheen in 2001, ondertussen dus al 22 jaar geleden. Het zesde en tot op heden laatste seizoen van Totally Spies werd uitgezonden in 2013. Maar nu komt er, nog eens tien jaar later, ook een zevende seizoen dat uitgezonden zal worden op Cartoon Network.

Totally Spies volgt de geheim agentes Alex, Clover en Sam, die werken voor de World Organization of Human Protection (WOOHP) in Beverly Hills, Californië. De drie hebben een dubbelleven waarbij ze hun geheime missies combineren met de schoolbanken. Totally Spies is vooral iconisch door de geniale gadgets van het trio, die vaak leken op doodgewone voorwerpen voor tienermeisjes, zoals lipstick of een haarborstel. Ook werden Alex, Clover en Sam gezien als ware stijliconen.

Thomas Astruc, die voor de originele reeks werkte als animator, maakte vorig jaar al bekend dat er gewerkt wordt aan een nieuw seizoen van Totally Spies, maar nu krijgen we dus een tijdschema.

Bekijk hier nog eens de iconische intro van Totally Spies (en hou je vooral niet in om mee te zingen):

Het zevende seizoen van Totally Spies zou volgend jaar verschijnen op Cartoon Network.

Meer
Lees meer...