‘Toy Story 4’ krijgt een héél emotioneel einde volgens Tim Allen, de stem van Buzz Lightyear

‘Toy Story 4’ krijgt een héél emotioneel einde volgens Tim Allen, de stem van Buzz Lightyear

De vierde film van ‘Toy Story’ belooft emotioneel te worden. Althans als we Buzz Lightyear moeten geloven. Tim Allen, die al sinds de eerste ‘Toy Story’-film de stem van de speelgoedastronaut vertolkt, vertelde in een interview met The Talk dat de laatste scènes van ‘Toy Story 4’ moeilijk en emotioneel waren.

Toy Story 3 had al een vreselijk emotioneel einde met Andy die zijn speelgoed doorgaf aan de kleine Bonnie. Het leek het einde van het verhaal van Woody, Buzz en co. maar Pixar besliste toch om een vervolg te breien aan het verhaal van de grappigste speelgoedbende ter wereld. De film ging normaal gezien uitkomen in 2017 maar liep wat vertraging op, waardoor hij volgend jaar in de zalen komt.

“Héél emotioneel einde”

Tim Allen, die al meer dan twintig jaar de stem van Buzz Lightyear verzorgt, sprak in een interview met The Talk over de vierde Toy Story-film. “Het is zo emotioneel, het is zo grappig, het idee waarmee ze kwamen is zo groot”, liet hij weten over de film.

Vooral het einde belooft emotioneel te worden, want Allen gaf in datzelfde interview ook aan dat “een aantal scènes aan het einde van de film moeilijk waren om door te geraken”. We mogen ons dus verwachten aan een einde dat nóg emotioneler wordt dan het einde van de derde film.

Pixar/Toy Story

Nieuwe personages

Over de vierde Toy Story-film is nog niet veel geweten. Al liet Tim Allen ook weten dat er “interessante nieuwe personages” zullen worden toegevoegd aan de film en dat deze “een ongelofelijk verhaal” heeft.

Het plot van de film is ook een goed bewaard geheim, al zijn er wel al enkele zaken gelekt geweest. In 2015 werd er zo gesproken over een verhaallijn die dieper inging op de romance tussen Woody en Bo Beep. Maar sindsdien werd de film, zoals eerder vermeld, verplaatst en werd er ook al aan het plot gesleuteld. Het kan dus nog alle kanten uit en Pixar houdt de lippen stijf op elkaar, maar dankzij de stem van Buzz Lightyear weten we nu toch al dat we ons mogen voorbereiden op een emotioneel einde.

Toy Story 4 komt uit op 21 juni 2019, tot dan kan je natuurlijk de eerste drie films nog een keertje herbekijken!

Pixar/Toy Story

Gesponsorde artikelen