‘Toy Story 4’ liep pak vertraging op en dit is waarom

‘Toy Story 4’ liep pak vertraging op en dit is waarom

Normaal gezien zou ‘Toy Story 4’ in 2017 uitgekomen zijn, maar de Amerikaanse animatiefilm liep een beetje vertraging op. Dat komt omdat het bedrijf Pixar het grootste deel van het oorspronkelijke script heeft verbannen. Dat onthult actrice Annie Potts, die je te horen krijgt als het personage Bo Peep. 

Het Amerikaanse animatiebedrijf Pixar komt al aan zijn vierde film van de bekende Toy Story-reeks. De film werd verwacht in 2017 in de bioscoopzalen te spelen, maar liefhebbers zullen nog even geduld moeten hebben. Regisseur Josh Cooley bevestigde een paar maanden geleden een nieuwe releasedatum: juni 2019, ruim vijf jaar na de bekendmaking van het project.

Nochtans kan Pixar moeilijke producties wel aan, maar Toy Story 4 is toch lastiger dan verwacht. Vorig jaar trokken co-schrijvers Rashida Jones en Will McCormack de deur achter zich dicht. Creatieve meningsverschillen waren de belangrijkste reden van hun vertrek. Nu heeft Pixar dus het grootste deel van de film overboord gegooid.

YouTube – erttuu ghess

Prullenbak

Toy Story 4 zou dit jaar uitkomen en ze gooiden er driekwart van weg en herschreven het. Meestal duurt het twee jaar. Maar omdat ze het meeste in de prullenbak gooiden en opnieuw begonnen, is ook mijn tijd een beetje verlengd. Ik heb er veel werk in gestoken”, vertelt actrice Annie Potts in een interview met het Britse magazine Radio Times.

Toy Story 3 leverde in 2010 één miljard dollar op, waardoor Pixar er gemakkelijk een gevolg aan kon vast breien, maar ze namen hun tijd. Nu lijken de zaken veel soepeler te gaan. In haar interview vertelt Potts dat ze haar tekst inleest naast de zijde van Tom Hanks, die de sheriff Woody speelt, en dat ze zichzelf gelukkig prijst zo’n grote rol te mogen spelen.

Allemaal kijken dus! Bekijk hier alvast een prachtige trailer die een vurige fan maakte:

In afwachting van Toy Story 4 kan je hier de andere drie films nog eens bekijken!

Gesponsorde artikelen