‘Toy Story 4’ lost officiële trailer, waarin we eindelijk meer info over het verhaal krijgen

‘Toy Story 4’ lost officiële trailer, waarin we eindelijk meer info over het verhaal krijgen

Disney haalt deze zomer haar paradepaardje, ‘Toy Story’ nog eens van onder het stof. De reeks, die al drie films telt, krijgt er nog een vierde bij. Sinds vandaag heeft ‘Toy Story 4’ ook een officiële trailer en die maakt ons al helemaal warm voor de film. 

We hebben er even op moeten wachten, maar Disney heeft ons eindelijk de officiële trailer voor Toy Story 4 gegeven. En wij zijn nu al klaar om ons deze zomer even terug kind te voelen.

Toy Story 4

Het is al een tijdje bekend dat Toy Story een vierde deel krijgt. De animatiefilm is tot op heden nog steeds een van de populairste Disneyfilms aller tijden. En voor heel wat twintigers is de film simpelweg pure nostalgie. Want herinner jij je niet hoe je vroeger samen met Buzz Lightyear “To infinity and beyond” riep of meezong met You’ve Got A Friend In Me?

Al die nostalgie kan deze zomer dus terugkeren in de nieuwe film, die weer een spannend verhaal beloofd te worden over vriendschap en doorzettingsvermogen. Het verhaal zal dus gaan over Forky, die verwarrend genoeg geen vork is maar een spork. Bonnie, de nieuwe eigenaar van het speelgoed van Andy (snik snik), heeft Forky gemaakt in de klas en het is haar favoriete speeltje. Maar Forky zelf zit daardoor in een heuse identiteitscrisis, want hij was klaar voor zijn leven als tijdelijke vork/lepel om daarna in de vuilbak te belanden. Nu is heel z’n leven door elkaar geschud en moet hij z’n plekje vinden tussen het andere speelgoed. Hij kan het niet aan en vlucht, waarna Woody hem terug probeert te halen naar huis.

Ook de soundtrack mag er al wezen, in het begin van de trailer is een nieuwe versie van You’ve Got A Friend In Me te horen en later in de trailer worden we getrakteerd op het wondermooie God Only Knows van The Beach Boys. Kunnen wij ons zitje in de cinema nu al reserveren?

Bekijk hier de trailer voor Toy Story 4:

Toy Story 4 komt uit op 21 juni.

Gesponsorde artikelen