‘Toy Story 4’ lost tweede teaser met nog twee nieuwe personages

‘Toy Story 4’ lost tweede teaser met nog twee nieuwe personages

Volgend jaar komt de vierde film in de ‘Toy Story’-reeks uit. Pixar, het bedrijf achter deze animatiefilms, lost daarom steeds meer informatie over de plot. Gisteren kregen we in de eerste teaser al het nieuwe personage, Forky, te zien en nu maken we kennis met nog eens twee nieuwe knuffels.

Toy Story 4 zal het vervolg zijn op de eerste drie Toy Story-films. De derde film eindigde met Andy die z’n speelgoed afgeeft aan Bonnie (en ons voor altijd met een trauma opzadelde). In de nieuwe film zal het speelgoed van Andy dan ook kennis moeten maken met het oude speelgoed van Bonnie, waaronder dus een bijzondere spork, maar ook twee schattige knuffelbeertjes.

Ducky en Bunny

Eerder maakten we al kennis met Forky, een spork die – zij het ietwat amateuristisch – omgebouwd werd tot een speelgoedje. Maar da’s gelukkig niet het enige speeltje van Bonnie. In een nieuwe teaser zien we twee nieuwe speeltjes. Het gaat om de knuffels Ducky, een eendje, en Bunny, je kan het al raden, een konijntje. De twee reageren op het nieuws van de nieuwe Toy Story-film. Ze doen dat Statler en Waldorf-gewijs, tot Buzz en Woody komen aanwandelen. Maar of de twee ook in de rest van de film het geheel zullen bekijken als Statler en Waldorf, is nog niet duidelijk.

De nieuwe speeltjes worden ingesproken door Jordan Peele en Keegan-Michael Key, die samen te zien zijn in de Comedy Central-show Key & Peele. Keegan-Michael Key speelt mee in de Netflix-reeks Friends From College en is daarnaast ook te horen als stem in verschillende animatiefilms. Zo zal hij de stem van de hyena Kamari verzorgen in de live-action remake van The Lion King. Jordan Peele kan je dan weer kennen uit de reeks Fargo. Maar hij sprak ook enkele stemmetjes in voor Big Mouth en Bob’s Burgers Daarnaast regisseerde hij ook de film Get Out, waarvoor hij meerdere prijzen won, waaronder een Oscar.

Bekijk hier nog eens de nieuwe teaser voor Toy Story 4:

Gesponsorde artikelen