‘Toy Story 4’ lost zijn finale trailer met oud en nieuw speelgoed

Woody Toy Story 4
Pixar

De nieuwste en ook de laatste trailer van ‘Toy Story 4’ toont je de zoektocht naar Forky, het nieuwste speelgoedje van Bonnie. Woody en zijn vrienden doen er alles aan om hem te vinden en Woody loopt daarbij zijn oude vlam Bo Peep tegen het lijf. Maar hun relatie blijkt toch een tikkeltje anders dan vroeger. Duke, een Action Man op een motor, helpt hun bij hun zoektocht. 21 juni is de film officieel in de cinema te zien. 

In de derde film van Toy Story konden we al zien dat er in de nieuwe film veel ging veranderen door Woody’s nieuwe eigenaar Bonnie. Maar in de vierde film vallen vooral de nieuwe relaties op die cowboy Woody, vertolkt door Tom Hanks, maakt.

Bye Bye Bo Peep

In de vorige trailer van Toy Story 4, zien we dat Woody een verscheurende keuze moet maken tussen een leven met zijn geliefde Bo Peep in verloren speelgoedland, of terug gaan naar de kinderkamer met Bonnie. Hoewel de film nog steeds over levend speelgoed gaat, heeft het toch een meer realistisch kantje. Waarin je duidelijk ziet dat personen veranderen en andere prioriteiten stellen in het leven en daardoor ook relaties veranderen.

Hier zie je de trailer:

Action Man Duke Caboom

De nieuwste en ook laatste trailer van Toy Story 4 geeft je een kijkje achter de schermen, bij Bonnie. De familie gaat op een roadtrip met de mobilhome en natuurlijk gaat Bonnies favoriete speelgoed ook mee, waar sinds kort Forky bij hoort. Woody doet er alles aan om voor Forky te zorgen, maar de spork verdwijnt plots. De cowboy en zijn andere trouwe vrienden doen er alles aan om Forky te laten terugkeren naar Bonnie. Duke, een Action Man op een motor, speelt er ook in mee. En is een echte show-off.

Wij kijken alvast uit naar de film en op 21 juni is het zover, dan is hij bij ons te zien in de bioscoop.

Gesponsorde artikelen