Trailer ‘Disenchantment’ deel 2: iedereen is versteend

Netflix

Netflix heeft net de trailer van het tweede deel van het eerste seizoen van Disenchantment gelost. Om het overleden hoofdpersonage, elf Elfo, te laten terugkeren, gaan prinses Bean en haar persoonlijke plaaggeest Luci wel erg ver, namelijk tot in de hel. Bovendien is het hele koninkrijk in de animatiereeks versteend. Disenchantment deel 2 is vanaf 20 september te zien op Netflix.

Disenchantment is van de hand van The Simpsons-bedenker Matt Groening en speelt zich af in het middeleeuwse koninkrijk Dreamland, waar de opstandige prinses Bean allerlei avonturen beleeft met haar trouwe elf Elfo (Nat Faxon) en haar persoonlijke plaaggeest Luci (Eric Andre).

Veel stemacteurs uit Futurama zijn ook te horen in Disenchantment: zo verleent John DiMaggio (Bender in Futurama) zijn stem aan de vader van Bean. Netflix bestelde destijds twintig afleveringen van de serie, waarvan de eerste tien vorig jaar augustus in première gingen, en de laatste tien volgende maand verschijnen. De serie is ook al zeker van een twintig afleveringen tellend tweede seizoen, dat in 2020 op Netflix zal debuteren.

De trailer van Disenchantment deel 2:

Gesponsorde artikelen