Trailer ‘Jessica Jones’ seizoen drie onthult een klassieke Marvel-vijand

Marvels Jessica Jones begint aan haar finale avontuur op Netflix: de privédetective moet opnieuw haar eigen demonen overwinnen. Toch krijgt ze ook dit seizoen opnieuw een sinistere vijand voor zich: waarschijnlijk gaat het om Foolkiller.

Jessica Jones is één van die series die stilistisch en qua impact een grote invloed heeft gehad op hoe Netflix er nu uitziet. De reeks was één van de redenen waarom superheldenreeksen zo populair werden op het streamingplatform (zie ook: The Punisher, Luke Cage en Daredevil). De antipathieke superheld begint deze juni aan haar laatste grote sprong voorwaarts, al lijkt het er sterk op dat die status van superheld haar net veel parten speelt. Dat blijkt toch uit de trailer.

Jessica Jones seizoen 3

Veel drinken, niet overleggen en regelmatig de boel bij elkaar slaan: Jessica Jones heeft in haar twee seizoenen op Netflix niet veel bijgeleerd. Dat zien we ook in de trailer, alleen weten we nu dat er géén vervolg komt op Jessica Jones. Disney trekt alles terug vanop de streamingplatformen om op Disney+ te gooien. Maar dat weet Jessica niet. “Alle verhalen hebben een begin, een midden en een einde.” Betekent deze nieuwe super-vijand het einde van Jessica en co?

Zoals de geruchten al eerder deden vermoeden gaat het deze keer om Foolkiller, de tweede editie die in het Marvel-universum voorkomt. Foolkiller kan geen dwazen aan en kidnapt dus criminelen. Dat zou hem op de radar moeten zetten. Maar aan Foolkiller hangt, toch in de originele editie, een zweem van foltering en kwelling. Ook deze Foolkiller maakt slachtoffers: blijft de vraag of Jessica ook één van zijn slachtoffers wordt.

Wanneer wordt Jessica Jones uitgezonden?

“Jij wordt nooit een superheld”, drukt hij Jessica op het hart. En hoewel Jones dat zelf al beweert sinds de eerste aflevering, blijft het een moeilijke noot om te kraken. Breekt Jessica Jones met de demonen uit haar jeugd of gaat het toch nog verkeerd?

Op 14 juni integraal op Netflix! Tot dan kan je kijken naar onze 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen