Trailer ‘Paradise City’ toont laatste rol van overleden Cameron Boyce

Cameron Boyce
EPA

Paradise City lost een eerste teaser voor de nieuwe serie waarin Cameron Boyce zijn allerlaatste rol op het grote scherm vertolkt. De opnames van de nieuwe reeks werden opgenomen enkele maanden voordat de voormalige Disney-acteur stierf.

De nieuwe serie Paradise City volgt het leven van een jonge rockster. Voormalig Disney-acteur Cameron Boyce speelt de rol van een muzikant genaamd Simon en is te zien naast Bella Thorne, Perrey Reeves en Rhys Coiro.

“Spectaculair talent”

De officiële Instagram van Paradise City postte onlangs een emotioneel bericht over Cameron Boyce. “Hij gaf ons een ongelooflijk optreden als jonge muzikant, bandleider en strevend DIY leidinggevende in de muziekwereld. Cameron was echt een één uit de duizend spectaculair talent.” Ook wordt een deel van de winst geschonken aan The Cameron Boyce Foundation. De stichting wil organisaties ondersteunen waar de acteur zo gepassioneerd over was. Onder andere het beëindigen van wapengeweld en het vechten voor vrede en proper water. Boyce speelt in alle acht afleveringen van het eerste seizoen hoofdpersonage Simon.

Cameron Boyce was vooral bekend voor zijn rollen in Descendants en Jessie op Disney Channel. Hij stierf in juli 2019 aan een gevolg van complicaties van een voortdurende medische aandoening.

Bekijk hier de eerste teaser van Paradise City:

Gesponsorde artikelen