Trailer ‘Stranger Things’ seizoen 3: een nieuw seizoen, nieuwe slachtoffers

De nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 3 is helemaal on fire. De twee voorgaande seizoenen waren te zien op Netflix en het was meteen een groot succes. Maar zo te zien zal het derde seizoen er niet voor moeten onderdoen als je de trailer bekijkt. Op 4 juli is het zover! Dan kan je met eigen ogen zien hoe het Demogorgon-monster zijn zoektocht naar nieuwe slachtoffers opnieuw start.

Het is ondertussen drie jaar geleden sinds het eerste seizoen van Stranger Things uit de doeken gedaan werd en daar wordt nu een derde seizoen aan gebreid. De serie heeft een mysterieuze en spookachtige verhaallijn waarin een jonge vriendengroep de strijd met het monster aangaat en daarvoor op tocht trekt.

Stranger Things-trailer voor seizoen drie is best bekeken Netflix-video op YouTube.

View this post on Instagram

they’re back ?

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

Stranger Things lost (rare) nieuwe trailer voor derde seizoen.

Netflix-serie

Jammer genoeg weet het monster van geen ophouden, en bereidt het zich voor op enkele nieuwe prooien. Een nieuw seizoen belooft nieuwe slachtoffers, en de vraag is: wie gaat ten onder? Is het Millie Bobby Brown in de rol van Eleven, of Finn Wolfhard als Mike Wheeler? Of misschien eerder de grappige krullenbol Dustin, gespeeld door Gaten Matarrazo? Op 4 juli weten we misschien al iets meer want dan verschijnt de eerste aflevering van het derde seizoen op Netflix.

Gesponsorde artikelen