Trailer ‘Temptation Island VIPS’ toont drama tussen Pommeline en Fabrizio

Temptation Island VIPS Pommeline
Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS gaat later deze maand van start op het Nederlandse Videoland. We wisten al dat we in dat seizoen Pommeline en Fabrizio te zien zullen krijgen als deelnemend koppel. Maar het belooft ook echt een beproeving te worden voor ons favoriete kleurplaat-koppel. Want de eerste trailer toont al een Pommeline in zak en as.

Wie dacht dat Pommeline en Fabrizio hun lesje wel geleerd hadden in hun eerste deelname aan Temptation Island, heeft het fout. De twee zijn binnenkort namelijk opnieuw te zien in hun zwemuitrusting op een tropisch eiland.

Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island VIPS! 😱🔥Vanaf 27 juni, alleen bij Videoland 🌴

Geplaatst door Temptation Island RTL op Woensdag 19 juni 2019

Onze getatoeëerde vrienden nemen deel aan het tweede seizoen van Temptation Island VIPS. Dat programma is – jammer genoeg – enkel te zien op het Nederlandse betalende platform Videoland. Maar de fragmenten kunnen we natuurlijk ook bij ons volgen.

De eerste trailer voor dat nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS toont alvast donderwolken boven de relatie (én de verloving) van Pommeline en Fabrizio. We zien Pommeline al huilend “Dat kan toch niet” roepen. Daarna wordt ze door de andere dames geflankeerd terwijl ze nog steeds aan het huilen is. Daarbij zegt ze “Hij zei nog tegen me: ‘We gaan trouwen'”. Er zijn dus duidelijk troubles in paradise voor Pommeline en Fabrizio. Als dat maar goed komt.

Bekende gezichten

Temptation Island VIPS Channah en Quentin
Temptation Island VIPS

Niet alleen Pommeline en Fabrizio duiken dit seizoen op in Temptation Island VIPS. In de trailer krijgen we nog enkele andere oude bekenden te zien. Zo zijn Channah en Quentin, die we kennen van Ex On The Beach: Double Dutch, een van de andere deelnemende koppels. Van hen weten we al dat ze het programma vroegtijdig verlaten omdat Channah momenteel zwanger is van hun eerste kindje.

Temptation Island VIPS Lie
Temptation Island VIPS

Maar in de trailer zien we nog een bekend gezicht. Lie, die vorig seizoen te zien was in – alweer – Ex On the Beach: Double Dutch – zal vermoedelijk een van de verleidsters zijn op Temptation Island VIPS. En laat haar nu met haar blonde haren en vele tattoos net heel hard lijken op Pommeline. Wordt Lie de oorzaak van de breuk tussen Pommeline en Fabrizio?

Gesponsorde artikelen