Trailer van ‘Annabelle’-film bezorgt je de rillingen op het lijf

Youtube

Annabelle … Het poppetje dat vele kinderen en volwassenen letterlijk hun slaap ontneemt. Na twee succesvolle films is het dan eindelijk zover en kan je de trailer van de derde film Annabelle Comes Home bekijken. Al is kijken misschien veel gezegd wanneer je met een deken over je hoofd voor het scherm zit.

Als je houdt van wat spanning en graag eens achterover deinst bij het kijken van een film dan klinkt Annabelle je vast bekend in de oren. In 2014 zag je deze angstaanjagende pop voor het eerst op de schermen maar al snel bleek dat de regisseur John R. Leonetti hier niet genoeg van kon krijgen. Ondertussen twee films verder is het tijd voor een vervolg.

Annabelle: Creation

Annabelle: Creation heeft ondertussen twee jaar de tijd gehad om te verteren en je mag je al voorbereiden op het spannende vervolg van de film. Met de trailer van de derde Annabelle Comes Home-film kan je alvast je geheugen even opfrissen aangezien de trailer start met het einde van de laatste film: Ed en Lorraine Warren voor een gesloten glazen kast met daarin creepy Annabelle. De toekomst lijkt rooskleurig wanneer de priester de pop opsluit en besprenkelt met heilig water, maar wat als de duivel de kerk iets te snel af is en haar bevrijdt?

Dit zijn 20 engste horrorfilms op Netflix.

Het is misschien geen slecht idee om al een teentje knoflook en wat wijwater bij de hand te nemen tijdens het bekijken van de trailer:

Annabelle Comes Home

In het verhaal van de derde Annabelle-film is het dochtertje, Judy, van Ed en Lorraine Warren nergens veilig. De pop verdwijnt en duikt uit het niets terug op. Al is het deze keer niet alleen de pop die je lijf aan het huiveren brengt. De pop is nog maar het begin van al dit kwade. Helpt exorcisme en duiveluitdrijving dit gezin? Op 26 juni weten we het antwoord want dan kan je de film gaan bekijken in de cinemazalen.

Er komt een reboot van ‘The Grudge’: kwade geesten en gruwelijke obsessies.

Gesponsorde artikelen