Treedt ‘Steracteur Sterartiest’-winnaar Michiel De Meyer in de voetsporen van Stan Van Samang?

Treedt ‘Steracteur Sterartiest’-winnaar Michiel De Meyer in de voetsporen van Stan Van Samang?

Michiel De Meyer won twee weken geleden ‘Steracteur Sterartiest’. Nu postte hij een mysterieuze foto op Instagram, waarop het lijkt dat hij zich in een platenstudio bevindt. Zou hij een platencontract te pakken hebben? Of werkt hij stiekem al aan zijn eerste album?

Thuis-acteur Michiel De Meyer ging onlangs aan de haal met de titel van Steracteur Sterartiest. Toen we hem na zijn overwinning vroegen of hij nu verdere plannen heeft in de muziekwereld, bleef hij een beetje op de vlakte. “Dat zal de tijd uitwijzen. Ik wil heel graag blijven zingen en als dat kan, dan gaan we daar ons best voor doen.”

Spannend!

Nu lijkt het er dus op dat hij zijn eerste stapjes in de muziekwereld aan het zetten is. Michiel postte namelijk een foto op Instagram waarop we hem zien voor een muur met platen. In de caption blijft hij mysterieus: “Wat doen al die platen hier, en vooral… waar ben ik… later meer info 😉 spanneeeend.”

Onze gok? Dat we binnenkort een album, of toch minstens een single mogen verwachten van de winnaar van Steracteur Sterartiest.

Bekijk hier de Instagrampost van Michiel De Meyer:

Gesponsorde artikelen