Triggerfinger teaset naar nieuwe plaat met single en clip ‘Flesh Tight’: geweren, vrouwen en latex

Triggerfinger teaset naar nieuwe plaat met single en clip ‘Flesh Tight’: geweren, vrouwen en latex

De ragazzi van Triggerfinger zijn terug met hun eerst wapenfeit sinds het album ‘By Absence Of The Sun’ uit 2014. De driekoppige, Belgische rockband werkt al even aan een vijfde plaat ‘Colossus’ waar ze nu een eerste single ‘Flesh Tight’ van uitbrengen. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we er ook nog een pikante videoclip bovenop van regisseur Pieter Van Hees.

We hebben maar liefst drie jaar moeten wachten op nieuw materiaal van Triggerfinger. Volgens frontman Ruben Block heeft het zo lang geduurd omdat de band “eerst wou focussen op projecten met andere muzikanten om uit de comfortzone te geraken”. Dat laat hij weten aan muziekwebsite Team Rock.

De bandleden hebben nu hun eigen studio om aan ‘Colossus’ te werken. En ze zouden weleens experimenteel en verrassend uit de hoek kunnen komen. “Bij de vorige platen legden we de focus op de heftige energie en de live-interactie tussen ons drie”, aldus Block. “Nu draait alles om het lied zelf. Anything goes is ons motto: akoestische instrumenten, samples, keyboards, percussie, twee basgitaren. Zolang het de song maar ten goede komt.” We mogen ‘Colossus’ eind augustus in de winkelrekken verwachten.

Pikante videoclip

Ook vuren de ruige rockers meteen een uitdagende videoclip op ons af waarin ze gegijzeld worden door drie sexy chickas voorzien van geweren, latex dress en hypnotische looks. De clip speelt zich grotendeels af in een nachtclub en werd geregisseerd door Pieter Van Hees, bekend van de Vlaamse films ‘Dirty Mind’ en ‘Waste Land’.

Gesponsorde artikelen