Troian Bellisario, aka Spencer van ‘Pretty Little Liars’ maakt met schattige foto bekend dat ze mama is geworden

Troian Bellisario, aka Spencer van ‘Pretty Little Liars’ maakt met schattige foto bekend dat ze mama is geworden

Troian Bellisario, die we beter kennen als Spencer uit ‘Pretty Little Liars’ is voor de eerste keer mama geworden. Ze verwelkomde enkele dagen geleden een dochtertje samen met haar echtgenoot ‘Suits’-acteur Patrick Adams. 

Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario en haar echtgenoot, Suits-acteur Patrick Adams, zijn de ouders geworden van hun eerste kindje. Het lukte de twee lang om de zwangerschap volledig geheim te houden, maar twee maanden geleden lekte het nieuws dan toch uit. En nu is het eerste kindje van een van de ‘Liars‘ een feit.

Trotse ouders

Met een foto op Instagram laten Troian en Patrick nu zelf weten dat ze de ouders zijn geworden van een dochtertje. “Ik kan niet in woorden omvatten hoe dankbaar ik ben”, schrijft Troian. “Voor de mensen die ons beschermd hebben en onze groeiende familie veilig hebben gehouden en onze privacy gerespecteerd hebben. Voor onze tribe om te vergroten met gratie en exponentiële hoeveelheden liefde. Voor mijn Patrick Adams omdat hij zo ondersteunend was op elk moment van mijn zwangerschap en haar geboorte. En voor de ongelofelijke kracht van het lot die dit meisje in ons leven heeft gebracht.”

“Ik zou niet trotser kunnen zijn om haar moeder te zijn”, gaat ze verder. “Om een nieuw meisje op deze wereld te brengen en mijn best te doen om haar op te voeden als vriendelijk, sterk en whatever the heck she wants to be.

En ook Patrick klinkt apetrots. “De wereld is zonet 8 pond zwaarder geworden. Bedankt aan iedereen die gevochten heeft voor onze privacy en deze beschermd heeft tijdens deze geweldige en mooie tijd in ons leven”, schrijft hij op Instagram. “Iedereen is gelukkig en gezond en houdt van ieder moment hiervan. Ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om een babymeisje op de wereld te zetten op dit moment. We zullen haar opvoeden om sterk te zijn, altijd te zeggen wat ze denkt, vanuit haar hart te spreken en zonder angst te leven. Het is een gloednieuwe dag en een dappere nieuwe wereld en ze zijn allebei prachtig.”

GettyImages

Met deze schattige foto maakten Troian en Patrick de geboorte van hun dochtertje bekend:

Wil je de kersverse ouders aan het werk zien? Dan kan je hier de DVD-boxen van Suits en Pretty Little Liars vinden.

Gesponsorde artikelen