Trouwdatum Joe Jonas en Sophie Turner verklapt door Dr. Phil

Sophie Turner Joe Jonas Dr. Phil
Instagram sophiet, GettyImages

Joe Jonas en Sophie Turner zijn momenteel in Frankrijk omdat ze daar binnenkort het jawoord zullen geven aan elkaar. Wanneer de ceremonie precies plaats ging vinden, was een groot geheim. Tot niemand minder dan Dr. Phil zijn mond voorbijpraatte op Instagram.

View this post on Instagram

?? me ?

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Ze zijn enkele maanden geleden al gehuwd door een Elvis-imitator in Las Vegas, maar Joe Jonas en Sophie Turner hebben natuurlijk ook nog een echt trouwfeest. Dat vindt binnenkort plaats in Frankrijk. Het koppel kon lang geheimhouden wanneer het huwelijk precies zou plaatsvinden. Maar dat was buiten Dr. Phil gerekend. Die aan de hele wereld liet weten wanneer het huwelijk plaats zal vinden.

Huwelijk in Frankijk

Sophie deelde enkele dagen geleden een foto op Instagram, waarop ze te zien was samen met Joe voor de Eiffeltoren. De twee zijn dus duidelijk al aangekomen in Frankrijk om zich voor te bereiden op hun huwelijk.

Het was al langer geweten dat Joe Jonas en Sophie Turner elkaar het jawoord zouden geven in Frankrijk. Maar waar en wanneer dat precies zou gebeuren was een groot geheim. Maar Dr. Phil die beroepsmatig natuurlijk al getraind is in het blootleggen van andermans geheimen, nam ook nu geen blad voor de mond.

“Eén week te gaan”

Dr Phil Sophie Turner Joe Jonas
Instagram sophiet

Dr. Phil reageerde namelijk op de foto van Sophie Turner met de boodschap: “Nu is het makkelijk! Eén week te gaan! Ha! Ik zie jullie op het trouwfeest!”.

De televisiepsycholoog postte deze reactie op zaterdag, dus kunnen we ervan uitgaan dat Sophie en Joe nu zaterdag in het huwelijksbootje zullen stappen. Waar het feest precies zal doorgaan, weten we voorlopig nog niet. Maar met een beetje geluk praat Dr. Phil z’n mond nog een keer voorbij.

Gesponsorde artikelen