Troye Sivan lost remix ‘Rush’ met PinkPantheress en Hyunjin van K-popgroep Stray Kids

Enkele weken geleden liet Troye Sivan zijn nieuwe nummer Rush los op de wereld. En nu heeft hij een bijzondere remix van het nummer gelost. Voor die remix werkte de Australische zanger namelijk samen met de Britse zangeres PinkPantheress en Hyunjin van de K-popgroep Stray Kids.

De laatste jaren werken steeds meer Westerse artiesten samen met K-popgroepen. Zo werkte BTS al samen met onder andere Halsey, Nicky Minaj, Megan Thee Stallion en Coldplay, heeft BLACKPINK nummers met Dua Lipa en Lady Gaga, had (G)I-DLE een samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike en werkten de Jonas Brothers recent samen met TXT. Nu komt daar nog een nieuwe samenwerking bij. Troye Sivan bundelde namelijk zijn krachten met Hyunjin van Stray Kids en PinkPantheress.

Rush (feat. PinkPantheress & Hyunjin of Stray Kids)

De samenwerking is eigenlijk een herwerking van het nummer Rush, dat vorige maand verscheen. Voor de nieuwe versie kon Troye Sivan, die zelf afkomstig is uit Australië, een heel internationaal trio samenstellen. Het gaat namelijk om PinkPantheress uit het Verenigd Koninkrijk en Hyunjin (Stray Kids) uit Zuid-Korea.

Rush (feat. PinkPantheress & Hyunjin of Stray Kids) begint vrijwel hetzelfde als de originele versie van het nummer, maar na het eerste refrein krijgen PinkPantheress en Hyunjin hun moment. Er werden daarnaast ook wat extra dancebeats toegevoegd in de achtergrond van de track.

Op vrijdag 13 oktober 2023 verschijnt ‘Something To Give Each Other’, het eerste nieuwe studioalbum van Troye Sivan sinds ‘Bloom’ uit 2018.

Beluister Rush (feat. PinkPantheress & Hyunjin of Stray Kids) hier:

Meer
Lees meer...