Left Right
scrollTop top

True Kardashian had het beste ‘verjaardagsfeestje’ ooit


True Kardashian had het beste ‘verjaardagsfeestje’ ooit

Laat het aan de Kardashians om de prachtigste, meest uitgebreide verjaardagsfeestjes te organiseren voor kinderen. Kijk maar naar Khloé Kardashian die het grootste halfjaarverjaardagsfeestje ooit klaarzette voor dochtertje True. 

Khloé Kardashina heeft behoorlijk wat gaande in haar leven, toch als we op haar Instagram mogen afgaan. Maar diepe dalen zorgen ook voor hoge pieken. En is er een betere reden voor een feestje dan de verjaardag van je dochtertje? Alleen … was de dochter van Khloé Kardashian al oud genoeg voor een verjaardagsfeestje?

True is zes maand oud

Nou, nee. True is inderdaad nog maar zes maanden oud, maar dat is geen reden voor de Kardashians om een feestje uit te stellen. Dus organiseerde Khloé een dag vol dikke fun voor haar baby én voor de rest van de Kardashian-clan natuurlijk.

True’s feestje werd buiten georganiseerd en had natuurlijk superlekkere cupcakes, een taart van drie lagen en kattenoortjes voor alle jonge deelnemers. Kylie Jenner’s dochtertje Stormi tekende peresent, Rob Kardashian’s dochtertje Dream mocht ook op het dekentje komen zitten. Uiteraard waren de top-Kardashians, de kinderen van Kanye West en Kim Kardashian-West, Saint en Chicago ook aanwezig.

Cupcake-feestje

Khloé noemde het feestje zelf een ‘Cousin Cupcake Party’: een feestje voor de neefjes en nichtjes dus en zette, gelukkig voor ons, een Insta online met de schattige verzameling junior-Kardashians. Keeping up with the Kousins, zette ze als caption. Wij voelen een spin-off komen.

Instagram Story: Khloé Kardashian

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810