Trui van Barbara Sarafian uit ‘De Slimste Mens’ binnenkort ook echt te koop?

Trui van Barbara Sarafian uit ‘De Slimste Mens’ binnenkort ook echt te koop?

Barbara Sarafian was een van de vele revelaties in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De actrice schopte het tot de finaleweken en pakte tijdens haar terugkeer uit met een opvallende trui. De trui was gebaseerd op een hilarisch uitspraak van de actrice in een van de voorgaande afleveringen. En op Instagram kondigt de actrice nu aan dat die binnenkort mogelijks in de winkel zal liggen!

Bij de terugkeer van een kandidaat in de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld wordt altijd een kort filmpje getoond met de beste momenten van die kandidaat in de vorige afleveringen. Dat filmpje eindigde bij Barbara Sarafian met de vraag of ze een favoriete leuze had. “Ja, maar meer in het Engels”, antwoordde de actrice. Wanneer presentator Erik Van Looy vroeg welke dat dan was, zei Sarafian droog: “Fuck off“.

#FoKKoF

Meteen na het filmpje pakte ze uit met haar splinternieuwe trui met het opschrift ‘FOKKOF’. “Er waren zoveel reacties gekomen op die ‘Fuck off‘ dat ik een ideetje heb opgevat om het op een kledingstuk te zetten”, klonk het. “Ik was aan de telefoon aan het praten met een vriendin en ik heb dit dan getekend en meteen in uitvoering gebracht.” De actrice droeg zelf een grijs exemplaar maar had ook een zwart bij voor Erik Van Looy.

De trui viel duidelijk niet alleen bij Van Looy en de andere deelnemers in de smaak. Ook op sociale media vroegen verschillende kijkers meteen of ze de trui nergens konden kopen. En we zouden weleens goed nieuws kunnen krijgen. Want Sarafian kondigde op Instagram aan dat er een ‘limited edition’-versie zit aan te komen. “Coming up soon. FOKKOF sweaters Limited Edition. More info very very soon. #FoKKoF”, schreef de actrice.

Kunnen we binnenkort allemaal in deze FoKKoF-sweater rondlopen?

Zo kondigde ze de trui al aan op Instagram: “‘Working on something‘ #newproject #comingsoon”

Gesponsorde artikelen