Trump-fan dacht dat hij Keanu Reeves ontmoette

Dubbelganger Keanu Reeves met Trump-fan
Facebook/@Bill Montanary

Een Trump-fan is in één klap bekend geworden op het internet met zijn foto’s van Keanu Reeves. Of dat dacht hij toch … Oplettende lezers brachten hem snel op de hoogte van zijn foutje.

De Amerikaan Bill Montanary dacht afgelopen weekend de bekende acteur Keanu Reeves te hebben ontmoet op een motorshow in Maryland. Trots deelde hij in de Facebookgroep OperationFlagDrop, een groep voor Trump-aanhangers, enkele foto’s met “Reeves”. Hij vertelde erbij dat de acteur antieke motoren herstelt en een Trump-supporter is.

Grote fout

Dubbelganger Keanu Reeves

Jammer genoeg verwarde de man duidelijk de echte Keanu Reeves met een dubbelganger. Ook al is het de acteur niet, veel mensen moeten toegeven dat de lookalike wel iets mee heeft van Reeves. Het lange zwarte haar en de eenvoudige donkere kledij lijken op hem, maar van dichtbij zie je duidelijk dat hij weinig gemeen heeft met de populaire acteur.

Zijn fout ging al snel viraal op het net. Bills post haalde ondertussen al meer dan 5.500 likes en 700 reacties en werd zelfs al meer dan 1.000 keer gedeeld. Iets zegt ons dat Montanary binnenkort iets beter zal nadenken voor hij nog een foto met een beroemdheid deelt.

Boze lookalike

Screenshot Nick-German-Facebook

De man in kwestie, Nick German, is allesbehalve gelukkig met de vergissing. Dat laat hij weten op Facebook. Daar deelde hij een artikel met de vergelijking en zei hij: “Een of andere idioot nam vorig weekend een foto van mij op de Timonium Bike Show en postte nu op Instagram dat hij Keanu Reeves ontmoette. Jezus. Echt waar, mensen?”.

Nick German kan het ook niet geloven dat die post al 250 000 likes heeft gehaald. Hij is duidelijk niet tevreden met zijn recente “bekendheid”.

Gesponsorde artikelen