Trump krijgt welkom van klimaatactivisten in de UK met reusachtig uitgetekende penis

Bron: Born Eco, Twitter

Momenteel bezoekt Trump het Verenigd Koninkrijk en er staat heel wat op de planning, zoals dineren met de Queen en een eerste staatsbezoek aan Ierland. Maar deze ochtend kreeg de controversiële Amerikaanse president wel een heel speciaal welkom. Net op tijd voor Trump’s staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk, nam de 18-jarige klimaatactivist, Ollie Nancarrow, uit Essex, de tijd om een supergrote penis te maaien in een veld nabij Stansted Airport, waar Air Force One moest neerdalen.

Het zou geen bezoek van Trump zijn, moest er geen controversieel protest ergens aan de gang zijn. Deze keer nam de student Ollie Nancarrow dit voor zijn rekening en maaide een reusachtige penis in een veld vlakbij waar Trumps vliegtuig moest landen.

“Oi Trump”

Ollie Nancarrow runt Born Eco, een website die klanten helpt om milieuvriendelijke producten te maken. Hij maaide verschillende kunstwerken in de weide naast Trumps landingsbaan. Naast de penis met de woorden: “Oi, Trump”, maaide hij nog een ijsbeer met de woorden: “klimaatverandering bestaat echt”.

Hier kan je zijn ‘kunstwerken’ zien:

Gesponsorde artikelen