Trump na Berlijn: “Het wordt alleen maar erger. De beschaafde wereld moet zijn denken veranderen!”

Trump na Berlijn: “Het wordt alleen maar erger. De beschaafde wereld moet zijn denken veranderen!”

De toekomstige president Donald Trump van de Verenigde Staten heeft de aanslag veroordeeld op een kerstmarkt in Berlijn. Trump weten dat “IS en andere islamistische terroristen voortdurend christenen afslachten in als onderdeel van hun wereldwijde jihad.”

Trump liet zich ook horen op Twitter. “Vandaag waren er terreuraanslagen in Turkije, Zwitserland en Duitsland – en het wordt alleen maar erger. De beschaafde wereld moet zijn denken veranderen!”

“Onze gedachten en gebeden gaan naar de geliefden van de slachtoffers van de verschrikkelijke terreuraanslag in Berlijn”, zei Trump. “Onschuldige burgers zijn op straat vermoord terwijl zij zich juist opmaakten om Kerstmis te vieren”, liet Trump weten.

En: “Regelmatig slachten IS en andere islamitische terroristen christenen in hun gemeenschap en plaatsen van gebed af als deel van hun wereldwijde jihad. Deze terroristen, hun regionale en wereldwijde netwerken moeten worden uitgeroeid. Een opdracht die wij met alle vrijheidslievende partners willen uitvoeren”.

Gesponsorde artikelen