Trump verpest Kerstmis voor een kind van 7 jaar: “Jij gelooft nog in de Kerstman? Da’s toch wat marginaal”

Trump verpest Kerstmis voor een kind van 7 jaar: “Jij gelooft nog in de Kerstman? Da’s toch wat marginaal”

Donald Trump en zijn vrouw Melania beantwoordden gisteren, naar Amerikaanse traditie telefoontjes van kinderen die zich afvroegen waar de Kerstman te vinden was. Maar tijdens een telefoongesprek met een kind van zeven liep het toch grondig mis.  

Donald Trump en tact, het zijn natuurlijk twee woorden die zelden in dezelfde zin staan en de Amerikaanse president heeft deze kerstperiode nog maar eens bewezen waarom dat is. In een telefoongesprek met een zevenjarig kind vond hij het namelijk nodig om de magie van Kerstmis weg te nemen.

“Geloof jij nog in de Kerstman? Da’s marginaal”

Amerikaans president Donald Trump en zijn vrouw Melania zaten op kerstavond samen bij de kerstboom om aan te telefoon vragen kinderen. Dit is een traditie in de Verenigde Staten. Elk jaar houdt de North American Aerospace Defense Command, kortweg NORAD, bij waar de Kerstman zich bevindt. Kinderen bellen dan naar het nummer om te horen waar de Kerstman op dat moment is en natuurlijk willen ze graag weten of hij al in de buurt van hun dak te vinden was. Maar dat was buiten Trump gerekend.

De zevenjarige Coleman belde naar het nummer om te vragen waar de Kerstman te vinden was en het antwoord dat hij kreeg, was toch eerder een domper op de feestvreugde. “Geloof jij nog in de Kerstman?”, vroeg de president aan de zevenjarige jongen aan de lijn om meteen te volgen met: “Want als je zeven bent, is dat marginaal, niet?”

Het was waarschijnlijk niet het antwoord dat een kind van zeven wil horen en zal zonder twijfel een domper zijn geweest op de feestvreugde van de kleine Coleman.

Gesponsorde artikelen