Trump wil ons dus verzekeren dat hij een grote penis heeft

Trump wil ons dus verzekeren dat hij een grote penis heeft
Fox News

Wacht, gebeurde dit echt? Wat een presidentieel debat van de Republikeinen moest zijn, leek wel de speelplaats bij 12-jarigen: Donald Trump begon over de lengte van z’n penis. En dat heeft alles te maken met z’n irritatie over de al lang lopende opmerking dat hij kleine handen heeft. Welkom in de wereld van Trump.

Televisiezender Fox News had vannacht de ‘eer’ om het elfde presidentieel debat van de Republikeinen te ‘mogen’ leiden. Het werd een grote moddercatch. Beschuldigingen heen en weer: “Trump University is één grote oplichting”, “Ted, je bent een leugenaar”, “Kleine Marco”, en zo ging het maar door.

Maar hét moment van het debat kwam er al na tien minuten, toen Donald Trump plots over z’n handen begon. Eerst noemde hij Marco Rubio een “lichtgewicht” en toen begon de uitleg: “Hij viel m’n handen aan. Kleine handen. Niemand heeft m’n handen ooit aangevallen. Zien dat er kleine handen uit, kijk maar? En, als mijn handen klein zouden zijn, dan zou iets anders ook klein zijn, zei hij. Wel, ik garandeer jullie, daar is geen probleem.”

Meteen ontplofte Twitter. Had Trump dat nu écht gezegd? Ging een presidentieel debat nu over de lengte van penissen?

Woest op little Marco

De irritatie van Trump over “little Marco” gaat al langer mee. Want het was wel degelijk Rubio die de grootte van Trump in vraag stelde, op een van z’n meetings vorige week. Daar zei hij: “Je weet wat mensen zeggen over mannen met kleine handen … Je kan ze niet vertrouwen.”

“Kleine vingers”: een oud trauma van The Donald

Dat “nog nooit iemand gezegd heeft dat z’n handen klein zijn” is helemaal niet waar. In een heel interessant stuk van het magazine Vanity Fair onthulde schrijver Graydon Carter vorig jaar al dat hij dertig jaar geleden een reportage schreef over Trump en daar gewag maakte van z’n “kleine vingers”.

Trump was daar zo boos over dat Carter en Vanity Fair regelmatig brieven kregen van Trump nadat het stuk verschenen was. Tot jaren nadien bleef het duren. En het waren telkens foto’s van Trump, meer bepaald van z’n vingers. Met daarbij een cirkel rond z’n vingers en de opmerking geschreven “see, not so small”.

Gesponsorde artikelen