Try not to cry: producer ‘The Big Bang Theory’ denkt aan stoppen na seizoen 12

Try not to cry: producer ‘The Big Bang Theory’ denkt aan stoppen na seizoen 12

Chuck Lorre, de producer van The Big Bang Theory, wil er misschien mee ophouden na het twaalfde seizoen van de serie. Zelf is hij daar nog niet heel zeker van en als het van televisiezender CBS afhangt, blijft de serie nog decennia draaien.

Het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory wordt misschien het laatste. Officieel is er nog geen einddatum bevestigd, maar producer Chuck Lorre spreekt onrustwekkende woorden in het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter: “We hadden nooit gedacht dat de show elf jaar zou halen, laat staan dat we weten wat er na het twaalfde seizoen moet gebeuren. Je zou kunnen aannemen dat het twaalfde seizoen het einde is van de serie.”

Executive producer Steve Molaro heeft The Big Bang Theory onlangs vaarwel gezegd om zich te focussen op Young Sheldon. Dat wordt een reeks over de kinderjaren van Big Bang-hoofdpersonage Sheldon. “We bekijken alles aflevering per aflevering”, zegt Molaro. “Zo hebben we dat de afgelopen tien jaar gedaan. En kijk eens hoever dat ons gebracht heeft.”

Begin dit jaar kondigden televisiezender CBS en producent Warner Bros. aan dat er een elfde en een twaalfde seizoen van The Big Bang Theory komt. Kelly Kahl, directrice van CBS, heeft op de uitspraken van Lorre gereageerd: “We gaan door met de serie zo lang we kunnen, desnoods 20 jaar.”

Zal alles voortaan om Young Sheldon draaien?

Gesponsorde artikelen