#TurningMyMomIntoMe: Mama’s stelen de show in nieuwe TikTok-hype

Wie vaak op TikTok zit, heeft de nieuwste trend waarschijnlijk al gezien. Voor de trend #TurningMyMomIntoMe filmen tieners of twintigers hun mama eerst in haar normale kleren, om haar vervolgens te tonen nadat ze getransformeerd zijn in hun kind. Het levert leuke, maar vooral ook stijlvolle filmpjes op.

Elke tiener klaagt wel eens over de kledingstijl van zijn, haar of hun mama. Ze zijn te ouderwets, te kleurloos of te saai. Maar een nieuwe trend op TikTok probeert daar nu iets aan te doen. Maak kennis met #TurningMyMomIntoMe.

#TurningMyMomIntoMe

Bij de trend filmen kinderen eerst hun mama (of soms ook papa) om ze vervolgens een make-over te geven. Die make-over heeft als doel om de mama’s op henzelf te laten lijken. Vaak levert het geweldige transformaties op waarbij de mama’s er stralend uitzien.

De trend wakkerde ook een discussie aan over kledingstijlen. Want heel wat mensen vinden dat de mama’s bij de trend er beter uitzien in de kledingstijl van hun dochter, terwijl ze zich in het dagelijkse leven veel klassieker kleden. “We moeten stoppen met zeggen dat vrouwen zich ‘naar hun leeftijd’ moeten kleden”, klinkt het zo. Iemand anders deelt dan weer: “Ik wou dat vrouwen niet het gevoel hadden dat ze bepaalde kleren niet kunnen dragen omdat ze er ’te oud’ voor zijn”.

Andere mensen merken dan weer op dat veel moeders zich waarschijnlijk net zo kleedden als hun kinderen nu, aangezien de kledingtrends uit de late jaren 90 en vroege nillies nu opnieuw in de mode zijn.

Bekijk hier enkele populaire video’s van de trend op TikTok:

@chr1sti1na #fyp #aesthetic ♬ original sound – evie
@_hinckley

turning my mom into me.. go mom gooo👏👏👏😩😭❤️‍🔥

♬ original sound – evie
@user0131104 🫡 nomas m falta lo wera #aesthetic #CantaYJuegaOreo #minecraftmemes #quieneslamascara ♬ original sound – evie
@annabellavalenti the infamous vikki v back again #momsoftiktok #trending #funny @vikkivalenti ♬ original sound – evie
@celinakjolberg Turning my mom into me!🤩#foryou #trending #xyzbca #viral #fypシ #tiktok #foryoupage #trend ♬ original sound – evie
@josssmueller nobody slays like my mom #fyp ♬ original sound – evie
Meer
Lees meer...