Tv-land in shock: Abby verlaat NCIS

Tv-land in shock: Abby verlaat NCIS

Zelfs als je niet verslaafd bent geweest aan de populaire serie NCIS, heb je het personage Abby vast weleens ergens zien verschijnen. Ze is dan ook een echt fenomeen. Of beter gezegd: ze was een fenomeen. Want actrice Pauley Perrette heeft beslist om uit de serie te stappen.

Het is al meer dan vijftien jaar geleden sinds Pauley Perrette, aka Abby Sciuto, verscheen in de populaire misdaadreeks. Abby was de gekke forensisch specialiste die geliefd was door haar collega’s, maar vooral ook door de kijkers. Ze was erbij vanaf het allereerste seizoen in 2003.

Gisteren, 4 oktober, bevestigde de 47-jarige Amerikaanse actrice dan ook de geruchten dat ze de serie gaat verlaten. Dat deed ze via een tekst die ze op haar Twitteraccount postte: “Het is waar, ik verlaat NCIS na dit seizoen. Er circuleren veel verhalen die niet kloppen over mijn vertrek. Nee, ik heb geen gezichtsverzorgingslijn en nee, CBS en de mensen van NCIS zijn niet boos op me.”

Ze voegt er ook nog aan toe dat de beslissing vorig jaar viel. “Ik hoop dat iedereen van Abby zal genieten voor de rest van dit seizoen en natuurlijk die van de afgelopen zestien jaar. Ik hou net zoveel van haar als jullie!”

Na het vertrek van Michael Weatherly, alias Tony DiNozzo twee jaar gelezen, is het dus aan Abby Sciuto om de Naval Criminal Investigative Service te verlaten. Wij denken alvast dat NCIS nooit meer hetzelfde zal zijn zonder haar …

Gesponsorde artikelen