Tv-man dumpt oude televisies aan voordeur Amerikanen

Tv-man
YouTube

Een raar verhaal in de Verenigde Staten. In de stad Richmond stonden zondag verschillende televisietoestellen aan mensen hun voordeur. De man die de toestellen rondbracht, was ironisch genoeg zelf ook verkleed als … een televisie.

Minstens 50 inwoners van de Amerikaanse stad Richmond moesten opnieuw in hun ogen wrijven toen ze wakker werden. Er stonden namelijk verschillende soorten tv-toestellen op sommige mensen hun stoep. “Als je zoiets kan doen dan heb je echt te veel vrije tijd”, zegt een buurtbewoner tegen de Amerikaanse zender WTVR.

Verkleed als tv

Op verschillende camerabeelden van de buurtbewoners zie je dat de man niet alleen tv’s uitdeelt. Hij is namelijk zelf verkleed als een oude beeldbuis, die hij op zijn hoofd draagt. De buurtbewoners noemden hem dan ook: ‘tv-man’.

Boete

De politie kwam ter plaatse om de televisies op te halen bij de bewoners. De agenten denken dat het gaat om een grappenmaker zonder kwade bijbedoelingen. De politie benadrukt wel dat het illegaal dumpen van televisies strafbaar is. Waarom de man de tv’s dropte bij sommige buurtbewoners is nog niet duidelijk. Maar het kan dus zijn dat de man vervolgd wordt voor zijn creatieve ‘misdaad’.

Gesponsorde artikelen