Twee heethoofden bij elkaar: Liam Gallagher wil Conor McGregor in zijn videoclip

Twee heethoofden bij elkaar: Liam Gallagher wil Conor McGregor in zijn videoclip

Liam Gallagher heeft gezegd dat hij de grofgebekte, Ierse kooivechter Conor McGregor in zijn volgende videoclip wil. Niet zo lang geleden kondigde Liam Gallagher nog aan dat hij aan een nieuwe plaat aan het sleutelen is.

Ex-Oasis-frontman Liam Gallagher heeft Conor McGregor de hemel in geprezen op Twitter, nadat hij zijn documentaire Notorious bekeken had. “Ik heb net je film bekeken, Conor McGregor”, schreef Gallagher op Twitter. “Ik wil jou ‘bijbels’ in mijn nieuwe videoclip.”

Tweede album

Uit het solodebuut ‘As You Were’ van Gallagher kwamen maar liefst vijf singles voort. Nu hij praat over een muziekclip, zou het weleens kunnen dat zijn ‘bijbelse’ tweede plaat eraan zit te komen.

Begin deze maand zei Gallagher nog in het Amerikaanse entertainmenttijdschrift NME dat hij aan nieuw materiaal begonnen is. Hij gaat opnieuw in zee met de producers Greg Kurstin en Andrew Wyatt.

Gallagher goes punk?

Wat mogen we verwachten van zijn nieuwe tunes?

“Ik zou graag een fatsoenlijk punkalbum doen”, zei Gallagher tot ieders verbazing. “Een beetje (Sex, red.) Pistols, een beetje Stooges. Ik kan dat genre doen, ik dat zo zeker zingen. Sommige van die nummers zijn moeilijk om live te doen. Maar de meesten kan ik de hele dag door zingen. Die spuug je er gewoon uit. Je hoeft niet per se te zingen. Je bent gewoon aan het roepen en tieren. Daar ben ik voor te vinden.”

Gallagher is naar eigen zeggen van zin om “goede muziek” te maken en hij wil “het warm water niet uitvinden”: “Ik wil geen kosmische pop maken of grime muziek, maar iets met een rock’n roll-vibe.”

Gesponsorde artikelen