Twee Rode Duivels tussen tien beste spelers op ‘FIFA 19’: dit is hun rating

Twee Rode Duivels tussen tien beste spelers op ‘FIFA 19’: dit is hun rating

Binnenkort is ‘FIFA 19’ te koop en bij een nieuwe editie van de voetbalgame horen traditiegewijs ook nieuwe rankings. ‘FIFA 19’ loste de afgelopen dagen beetje bij beetje de nieuwe scores en nu is de top 10 bekend, waarin twee Belgen terug te vinden zijn. 

Het is elk jaar uitkijken naar de nieuwe editie van de voetbalgame FIFA. Misschien niet om de baanbrekende gameplay, maar omwille van de ratings die zij aan alle spelers toekennen. In het spel van EA Sports krijgt elke speler namelijk een score toegedeeld. Waarbij het dus vooral spannend is welke spelers de hoogste scores krijgen en dus gezien kunnen worden als de beste spelers ter wereld. Vandaag maakte EA Sports de top 10 bekend en die is positief over onze Rode Duivels.

Top 10

In de top 10 prijken uiteraard de usual suspects Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar Jr.. Deze drie spelers vormen de top 3, met respectievelijke scores van 94, 94 en 92. Maar er zijn dit jaar ook twee Belgen te vinden in dit rijtje. Eden Hazard en Kevin De Bruyne krijgen in FIFA 19 allebei een score van 91, waarmee ze goed zijn voor de zesde en de vijfde plaats.

Hierdoor is België een van de landen dat twee spelers heeft in de top 10 van FIFA 19. Ook Spanje heeft met De Gea en Ramos twee spelers in de top 10. Verder is het ook opvallend dat er in de top 10 geen enkele speler te vinden is die speelt voor de wereldkampioen, Frankrijk. Kroatië, dat tweede werd op het WK, heeft met Modrić wel een speler in deze prestigieuze top 10. Modrić werd op het WK nog uitgeroepen tot beste speler. Beste keeper van het WK, Thibaut Courtois, valt met zijn score van 90 net buiten deze top 10 en moet David De Gea voor zich laten.

Bekijk hier de volledige top 10 in FIFA 19

10. Toni Kroos, Real Madrid

EA Sports

9. David De Gea, Manchester United

EA Sports

8. Luis Suarez, FC Barcelona

EA Sports

7. Sergio Ramos, Real Madrid

EA Sports

6. Eden Hazard, Chelsea

EA Sports

5. Kevin De Bruyne, Manchester City

EA Sports

4. Luka Modrić, Real Madrid

EA Sports

3. Neymar Jr., Paris Saint-Germain

EA Sports

2. Lionel Messi, FC Barcelona

EA Sports

1. Cristiano Ronaldo, Juventus

EA Sports

FIFA 19 komt uit op 28 september, maar je kan het hier al pre-orderen.

Gesponsorde artikelen