Tweede foto live-action film ‘Mulan’ toont een moment dat herkenbaar zal zijn voor fans van de Disneyfilm

Tweede foto live-action film ‘Mulan’ toont een moment dat herkenbaar zal zijn voor fans van de Disneyfilm

‘Mulan’ krijgt een live-action remake en voor deze film zijn de opnames deze week van start gegaan. Disney deelde al een officiële foto van de actrice Liu Yifei in de huid van Mulan. Nu postte regisseur Niki Caro een tweede foto, die ze al snel weer verwijderde. Op de foto zien we een beeld dat ongetwijfeld herkenbaar is voor fans van de originele Disneyfilm.

Na Beauty and the Beast, Aladdin, Winnie de Poeh, The Lion King en Jungle Book is Mulan de nieuwste Disneyfilm die een live-action remake krijgt. Dit genre, waarbij tekenfilms een remake of vervolg krijgen met echte acteurs, zit echt in de lift. Want ook Dora The Explorer, Kim Possible, Rugrats, Pokémon (Detective Pikachu) en Family Guy krijgen een live-action versie.

Mulan

De opnames van de live-action film van Mulan zijn deze week van start gegaan en dat vierde Disney door een eerste foto van actrice Liu Yifei te delen in de gedaante van Mulan.

Vandaag deelde Niki Caro, de regisseur van de film, een tweede foto. Caro was eerder al verantwoordelijk voor de film The Zookeeper’s Wife, die uitkwam in 2017. De Nieuw-Zeelandse regisseur postte de foto op haar Instagrampagina, maar verwijderde hem al snel weer, maar tegenwoordig zijn foto’s van zodra je ze op het Internet post nooit echt verdwenen. Dus kunnen we nog steeds genieten van het nieuwe beeld uit de film.

Reflection

Op de foto zien we Mulan (Liu Yifei) naast een vijver staan, waarbij haar reflectie zichtbaar is in het water. En hoewel het zich afspeelt voor een groen scherm zien echte fans natuurlijk in een oogomslag uit welk moment in de film dit beeld komt.

Jawel, dit beeld komt hoogstwaarschijnlijk uit het nummer Reflection, dat gezongen wordt wanneer Mulan beslist om naar het leger te trekken. Hierdoor wordt er dus ook bevestigd dat de live-action remake de nummers van de originele film zal bevatten.

Dit is de foto die regisseur Niki Caro deelde:

Kan je niet wachten tot 2020, wanneer de live-action remake uitkomt? Dan kan je hier de originele film van Mulan nog eens bekijken.

Gesponsorde artikelen