Tweede seizoen Fear The Walking Dead vannacht van start gegaan

Tweede seizoen Fear The Walking Dead vannacht van start gegaan

Vorige week liet The Walking Dead ons nog achter met een knoert van een cliffhanger, maar we zullen pas in oktober echt weten hoe het verder gaat in seizoen 7. In tussentijd kunnen we ons wel nestelen voor het tweede seizoen van de spin-off: Fear The Walking Dead. Dat is vannacht van start gegaan, maar wordt voor de normale mensen onder ons vanavond gewoon nog eens om 22u uitgezonden op AMC.

De serie volgt een familie in Los Angeles, Californië. Het gezin bestaat uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick in het begin van de zombie-apocalyps. De vier worden gedwongen te kiezen tussen ingrijpend veranderen of hun huidige gebrekkige zelf te blijven om met de dreigende ineenstorting van de beschaving om te gaan.

Waar het eerste seizoen amper 6 afleveringen toebedeeld kreeg, is het licht op groen gezet voor 15 afleveringen in seizoen twee. Meer dan dubbel zoveel plezier dus!

Gesponsorde artikelen