Tweede seizoen Zuid-Koreaanse datingshow ‘Single’s Inferno’ krijgt releasedatum

Goed nieuws voor fans van drama en intriges want het Zuid-Koreaanse datingprogramma Single’s Inferno komt terug. Vanaf volgende maand zal je opnieuw kunnen volgen hoe enkele singles op zoek gaan naar liefde in zowel de hel als in het paradijs.

Netflix pakte vorig jaar uit met hun eerste datingprogramma van Zuid-Koreaanse bodem. In Single’s Inferno worden een aantal singles op een onbewoond eiland gedropt waar ze op zoek moeten naar de liefde. Maar dat gaat – zo leerden we in het eerste seizoen – gepaard met heel wat drama.

Single’s Inferno

In Single’s Inferno worden de deelnemende singles aanvankelijk op Inferno gedropt. Dat is een tropisch eiland, waar weinig luxe te vinden is. Je hoeft je daarbij geen Expeditie Robinson-toestanden in te beelden. De deelnemers krijgen namelijk elke dag ingrediënten om een volwaardige maaltijd te koken en ze hebben (mits een kleine wandeling) ook vrij toegang tot drinkbaar en gekoeld water. 

Toch moeten ze het zonder enkele luxeproducten doen. In het eerste seizoen werd zo duidelijk dat ijskoffie heel gegeerd was bij de deelnemers. Die koffie en andere luxeproducten konden verzameld worden door opdrachten te winnen. De winnaar mocht dan, samen met zijn of haar favoriete twee deelnemers gaan brunchen, mét – jawel – ijskoffie. Daarnaast kunnen de singles ook weggaan van het eiland. Dat gebeurt bij het koppelmoment. Daarop moeten de deelnemers hun favoriete deelnemer noemen. Wanneer twee singles elkaar noemen, mogen ze samen naar Paradise. Dat is een luxehotel waar ze met z’n tweetjes elkaar wat beter kunnen leren kennen. Paradise is ook de enige plaats waar ze elkaar mogen vertellen over hun leeftijd en hun beroep. Die onderwerpen zijn namelijk verboden op Inferno en zijn voor veel deelnemers heel belangrijk.

Het eerste seizoen werd nadien vooral overschaduwd door het drama rond deelneemster Jia. Zij was influencer maar werd tijdens haar deelname betrapt op het dragen van valse merkkleding. Uiteindelijk bood ze haar verontschuldigingen aan en bleef ze een tijdje weg van sociale media.

Seizoen 2

Netflix bevestigde eerder al dat er een tweede seizoen zou komen van de reeks en dat verschijnt volgende maand. De datum werd bekendgemaakt met een eerste teaser. Daarin krijgen we nog geen gezichten te zien, maar wel al heel wat afgetrainde lichamen.

Het concept lijkt ongewijzigd, waarbij we al kennis maken met Inferno en Paradise en ook al enkele opdrachten te zien krijgen. Hoe het allemaal afloopt in het tweede seizoen kan je vanaf dinsdag 13 december 2022 zien op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser van het tweede seizoen van Single’s Inferno:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...