Tweede seizoen ‘Soy Georgina’, docureeks over vrouw van Cristiano Ronaldo, verschijnt in maart

De Netflixdocumentaire Soy Georgina over Georgina Rodriguez krijgt een tweede seizoen. Meer nog, dat seizoen verschijnt in maart al op de streamingdienst. In het tweede seizoen zien we onder andere hoe Rodriguez omgaat met het verlies van haar zoontje en de grote verhuis naar Saudi-Arabië.

Met een nieuwe promofoto kondigde Netflix España gisteren de komst van Soy Georgina seizoen 2 aan. Op die foto was te zien hoe de influencer poseert met een kredietkaart die moet dienen als rode kaart in het voetbal. Op die manier verwijst ze meteen naar haar man, voetballer Cristiano Ronaldo. Het nieuwe seizoen zal vanaf 2 maart al te zien zijn op Netflix.

Soy Georgina

Wie het eerste seizoen van Soy Georgina heeft gezien, weet meteen wat ze van het tweede kunnen verwachten. De docureeks volgt de influencer en voetbalvrouw in haar dagelijkse leven. In het eerste seizoen was zo te zien hoe ze genoot van haar luxeleven vol dure spullen en tripjes naar Monaco. Op dat moment speelde haar man nog bij Manchester United, wat het voor Georgina makkelijk maakte om Europa te ontdekken.

In het tweede seizoen zullen er andere dingen staan te gebeuren. In 2022 zijn er in het persoonlijke leven van Rodriguez namelijk een paar dingen gebeurd. Zo mocht ze samen met haar vriend Cristiano Ronaldo een tweeling verwelkomen, maar stierf een van de twee kort na de geboorte. Dat was voor het hele gezin een zware periode, maar of we daar veel van te zien zullen krijgen in de docu, valt af te wachten.

Ondertussen zijn Rodriguez en haar man Cristiano Ronaldo ook verhuisd naar Saudi-Arabië. Daar is Ronaldo voor een jaarloon van 200 miljoen dollar beginnen voetballen bij Al-Nassr. Ook dat zal zonder twijfel aan bod komen in het tweede seizoen.

Soy Georgina seizoen 2 verschijnt op 2 maart op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...