Tweede seizoen ‘Soy Georgina’, docureeks over vriendin van Cristiano Ronaldo, krijgt releasedatum en teaser

Het tweede seizoen van de Netflixdocumentaire Soy Georgina over Georgina Rodriguez komt er eind deze maand aan. Vanaf vrijdag 24 maart kan je namelijk kijken naar het vervolg van de docureeks over de vriendin van voetbalster Cristiano Ronaldo.

Iets later dan verwacht, zal het tweede seizoen van Soy Georgina dan toch te zien zijn op Netflix vanaf vrijdag 24 maart. De docureeks was eerst aangekondigd voor 2 maart, maar liep om een onbekende reden enige vertraging op.

Georgina Rodriguez

In het eerste seizoen van Soy Georgina maakten we al kennis met influencer en voetbalvrouw Georgina Rodriguez in haar dagelijkse leven. Zo was onder andere te zien hoe de vriendin van Cristiano Ronaldo genoot van haar luxeleven vol dure spullen en tripjes naar Monaco. Op dat moment speelde haar man nog bij Manchester United, wat het voor Georgina makkelijk maakte om Europa te ontdekken.

Het tweede seizoen belooft helemaal anders te worden. In 2022 zijn er in het persoonlijke leven van Rodriguez namelijk een paar dingen gebeurd. Zo mocht ze samen met haar vriend Cristiano Ronaldo een tweeling verwelkomen, maar stierf een van de twee kort na de geboorte. Dat was voor het hele gezin een zware periode, maar of we daar veel van te zien zullen krijgen in de docu, valt af te wachten.

Ondertussen zijn Rodriguez en haar man Cristiano Ronaldo ook verhuisd naar Saudi-Arabië. Daar is Ronaldo voor een jaarloon van 200 miljoen dollar (189 miljoen euro) beginnen voetballen bij Al-Nassr. Ook dat zal zonder twijfel aan bod komen in het tweede seizoen.

Bekijk hier de aankondiging van Soy Georgina seizoen 2:

Soy Georgina seizoen 2 verschijnt op 24 maart op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...