Twintig jaar na Titanic lijkt het erop dat Leonardo DiCaprio en Kate Winslet (eindelijk) een koppel zijn

Twintig jaar na Titanic lijkt het erop dat Leonardo DiCaprio en Kate Winslet (eindelijk) een koppel zijn

Ze braken samen door dankzij Titanic en dat smeedde een band voor het leven. Leonardo DiCaprio en Kate Winslet zijn al jarenlang beste vrienden en nu duiken er foto’s op van de twee in het zonnige Saint-Tropez. De wereld hoopt dat de twee (eindelijk) verliefd zijn geworden, want dat zou de mooiste Hollywoodromance ooit zijn.

In 2009 bedankte Kate Winslet eerder Leonardo DiCaprio dan haar toenmalige man Sam Mendes toen ze een Golden Globe in handen mocht nemen voor haar hoofdrol in Revolutionary Road. In haar dankwoord sprak ze voor een volle zaal haar al 13-jaar durende liefde voor Leonardo uit en waar fans al sinds Titanic op hopen, lijkt nu waar te zijn geworden.

Veiling

Kate Winslet en Leonardo DiCaprio zijn samen in Saint-Tropez waar ze een diner veilen met zichzelf als gezelschap. De opbrengst van die veiling gaat naar een goed doel voor de strijd tegen kanker en een organisatie die zich inzet voor kinderen met autisme.

Het is dus niet vreemd dat Kate en Leo samen in Saint-Tropez zijn. Maar wat wel opvalt, is dat de twee duidelijk van elkaars gezelschap genieten in Leonardo’s villa in de Franse badstad. Het duo is heel relaxed bij elkaar en er worden liefdevolle knuffels uitgedeeld.

Drie echtgenoten en talloze modellen

Het liefdesleven van de twee acteurs is nooit over rozen gegaan. Kate heeft drie kinderen van drie verschillende echtgenoten en hoewel er nooit officieel werd over gecommuniceerd, zou Kate eind vorig jaar ook gescheiden zijn van haar derde echtgenoot Ned Rocknroll, “omdat het lijkt alsof ze met hem een vierde kind heeft geadopteerd in plaats van een echtgenoot te hebben”.

Leonardo heeft de voorbije jaren het ene model na het andere gedatet, maar geen enkele relatie bleef langer dan vijf jaar duren. Het lijkt er nu dus op dat Kate en Leo voor het eerst in hun leven op hetzelfde moment single zijn. Hun diepe vriendschap zou alvast een stevige basis voor een mooie relatie kunnen zijn, maar tot nu houden de acteurs en hun woordvoerders de lippen stijf op elkaar. Maar fans, die hopen dat deze Hollywoodromance écht aan het gebeuren is. En wij eigenlijk ook.

Titanic – IMDB

De hoop bij fans leeft op

Sommigen danken de romance aan hogere sferen

De boekskes kunnen maar beter niet liegen

Dit is waar fans jarenlang op gewacht hebben

Ons leven zou zelfs beter worden van deze romance

Pure blijdschap overheerst

Gesponsorde artikelen