Uber brengt morgen Capoue-ijsjes rond in Brussel

Uber brengt morgen Capoue-ijsjes rond in Brussel

Uber, de alternatieve taxidienst, heeft al enkele jaren een jaarlijkse ijsjesdag. Op die dag kan iedereen via de Uber-app de ijsjes bestellen, en enkele minuten later worden die aan huis geleverd. Ook Brussel doet dit jaar mee, waar de dienst sinds enkele maanden actief is.

Morgen biedt Uber tussen 14 en 21 uur een extra dienst aan in Brussel. Met een druk op de knop kan je via de Uber-app dan ijsjes bestellen van de artisanale ijsmaker CapoueNew Link. Het speciale Uber-pakket kost 25 euro en bestaat uit zes ijsjes en enkele goodies. Zoals klanten van Uber al gewend zijn, komt er geen cash geld aan te pas. Alles zal digitaal via de app verlopen.

Mogelijkheden

Met de actie wil Uber de mogelijkheden van het concept en netwerk aan het grote publiek tonen. De ijsjes moeten namelijk binnen de paar minuten geleverd worden, en dat overal binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De #UberIceCream-actie is al enkele jaren een traditie aan het worden. Wereldwijd doen intussen al tientallen steden mee, en Brussel is daar nu ook bij omdat eerder dit jaar de service er werd uitgerold.

Uber heeft wereldfaam bereikt met de dienst: particuliere chauffeurs die via een app kunnen worden opgeroepen. Op de meeste plaatsen wordt hun dienst door het grote publiek met open armen onthaald, maar door de politiek en taxichauffeurs veracht. Dat houdt de topmannen van het bedrijf uit San Francisco echter niet tegen: intussen zou hun bedrijfje een slordige 17 miljard dollar waard zijn.

Gesponsorde artikelen