Uit de maand juli hebben we 45 nummers geselecteerd die je moet horen

De tijd dat de muzieksector plat op z’n gat lag in de zomer is ook voorbij: ook in juli hebben we heel wat nieuw werk mogen doorploegen. 45 nummers hebben onze playlist gehaald en daartussen zitten hippe vogels (zoals Dodgr en Djo), oude getrouwen (The Kooks en Kaiser Chiefs), Belgen (Equal Idiots, Tourist LeMC, It It Anita, Tamino, …) en nieuwe ontdekkingen (Navvy en BAILEN), maar beginnen doen we met DJ Shadow en De La Soul. De volledige playlist vind je onderaan.

1. DJ Shadow feat. De La Soul – Rocket Fuel

Wie er naast heeft gekeken heeft allicht de voorbije weken op een andere planeet geleefd: films, documentaires en krantenartikels struikelden over elkaar om de 50e verjaardag van de maanlanding te vieren. De nieuwe single van DJ Shadow is dan ook vooral een kwestie van goeie timing. Het album waar deze single de voorbode van zou moeten zijn, zou nog dit jaar verschijnen. De samenwerking met De La Soul is alvast niet meer uit ons hoofd te krijgen.

2. Dodgr – HOT

Aan de titel van dit nummer te oordelen was Dodgr vorige week ook in België. Deze hippe vogel is met zijn nummer terug te vinden op de soundtrack van de al even hippe HBO-reeks Euphoria, een reeks die heel twijfelachtig begon, maar ondertussen nu al enkele weken na elkaar telkens beter is dan de week voordien. Euphoria zou zomaar eens kunnen uitgroeien tot één van de televisiehits van het jaar, de soundtrack is nu al een schot in de roos.

3. Mickael Karkousse – Somebody Said

Goose heeft met Something New ook een nieuwe single uitgebracht in juli, maar wij hadden het meer voor het solowerk van Mickael Karkousse van diezelfde groep. Vanaf nu zal hij elke maand een nieuwe solosingle uitbrengen, zo liet hij weten.

4. Lloyd Cole – Night Sweats

In de zomer kunnen we zoal eens wat dieper gaan graven op zoek naar nieuw werk en zo zijn we deze keer bij Lloyd Cole terecht gekomen. De man is enige tijd actief, scoorde in de jaren 80 enkele hits onder de naam Lloyd Cole & The Commotions en is nu klaar om zijn vijftiende album uit te brengen. Dat klinkt wat elektronischer dan anders, maar vergelijkingen met The Cure en The Smiths zijn nooit ver weg. Op zijn nieuwe album ‘Guesswork’ werkt hij voor het eerst sinds 1987 weer samen met twee voormalige bandleden.

5. BANKS – Contaminated

Over een albumtitel hoef je niet altijd je hoofd te breken en zo komt het dat BANKS haar derde album gewoon de titel ‘III’ heeft meegegeven. Daarover lopen de meningen uiteen, heel erg uiteen. De ene vindt dat het haar sterkste album tot nu toe is, de ander vindt net het omgekeerde. Feit is dat ze wat soberder klinkt dan normaal, dat ze vaak haar toevlucht heeft genomen tot autotune, maar dat de plaat ook sfeervoller is dan haar eerder werk. Met deze Contaminated blijft ze nog het dichtst bij haar vroege werk. Waarschuwing voor de liefhebbers: ze staat op dinsdag 19 november in Cirque Royal in Brussel.

6. Sasha Sloan – At Least I Look Cool

“When I pay my rent it hurts/But I got invited to this thing so/I think tonight I’m going out/I’m getting off my shitty couch/Ready to fuck my bank account
And I’m not myself

But at least I look cool/At some house in Malibu/Taking pictures by the pool/Doing things I never do/But at least I look cool.”

Het zou een tekst van Billie Eilish geweest kunnen zijn, maar At Least I Look Cool is de nieuwe single van Sasha Sloan, een Amerikaanse 24-jarige die al twee ep’s uit heeft en al mee aan songs heeft geschreven met en voor Anne-Marie, John Legend en Nao. Ze is voorlopig alleen nog maar op tournee geweest in Amerika, maar als we kijken naar het succes van Billie Eilish hier zou daar wel eens heel snel verandering in kunnen komen.

7. Brittany Howard – Stay High

Op 20 september zal ‘Jaime’ verschijnen, dat was ook de naam van de zus van de Brittany Howard. Die zus overleed aan kanker toen Brittany nog een tiener was. Het schrijven van de plaat was voor Howard een vorm van therapie en genezingsproces en ‘Jaime’ is zowel een soort van in memoriam als een introspectieve plaat die over haar eigen leven gaat. Dit nummer schreef ze speciaal voor haar vader. Acteur Terry Crows stond erop om de clip van Stay High op te nemen in Alabama, waar Brittany Howard opgegroeid is.

8. Djo – Roddy

Het derde seizoen van Stranger Things staat nog maar net op Netflix, en de opnames voor het vierde seizoen van de reeks gaan binnenkort van start. Een geweldige promotie om zijn eerste solosingle nu uit te brengen, moet Joe Keery – die in de reeks Steve speelt – gedacht hebben. En gelijk heeft ie. De single, uitgebracht onder de artiestennaam Djo heeft iets psychedelisch en iets nostalgisch en doet ons vooral denken aan Whitney. En kijk nu eens hieronder.

9. Whitney – Valleys (My Love)

Whitney is de naam van een fictieve eenzame songwriter met een alcoholprobleem. De band schrijft de nummers vanuit zijn perspectief. Drie jaar geleden veroverden ze alle harten met hun debuutalbum ‘Light Upon The Lake’, drie jaar later is de opvolger klaar. ‘Forever Turned Around’ is te koop vanaf 30 augustus. En om het helemaal af te maken: op 19 november komt de band dat album voorstellen in het gezellige kader van de AB.

10. Wilco – Love Is Everywhere (Beware)

Wilco is één van die bands die na al die jaren voor ons niets meer verkeerd kan doen. Ook al speelden ze vorige maand, toen ze twee avonden na elkaar in de AB stonden, wel letterlijk al onze favoriete nummers de avond voordien. Nieuwe nummers waren er toen nog niet bij, want de plaat is pas nu in aantocht. Er is wel heugelijk nieuws, want Wilco komt dit najaar gewoon nog eens een keer in ons landje spelen. Dit keer zijn ze te gast in De Roma in Borgerhout op dinsdag 24 september. Het enthousiasme van de aankondiging daar sprak boekdelen.

11. Equal Idiots – Run

Dat Equal Idiots uit het Kempense Hoogstraten komt weet nu zo ongeveer iedereen in België, maar vermelden we hier voor de lol nog eens graag. De twee evenwaardige idioten bereiden op dit moment hun tweede album voor dat ergens dit najaar zou gaan uitkomen. Toen ze Run op Studio Brussel kwamen voorstellen zei Thibault Christiaensen daar dat dit de maatschappijkritische tekst was die hij ooit al had geschreven, Run is namelijk een “soort van kritiek” op onze jachtige maatschappij.

12. It It Anita – GOD

Dat er nog harder gerockt kan worden in België bewijzen ze aan de andere kant van de taalgrens: It It Anita komt uit Luik en had ook niet meer dan twee minuten nodig voor hun nieuwe single GOD. Die is uit hun tweede album ‘Laurent’ geplukt. Opzoeken die handel.

13. Liam Gallagher – Once

Liam Gallagher heeft nu al enige tijd commentaar op zijn broer Noel omdat die nog allesbehalve rocken doet. Of hij nu een saxofoon zijn nummers in smokkelt of experimenteert met disco: hij wordt altijd getrakteerd op een portie hoongelach van zijn broer. Zelf doet Liam het deze keer ook wat rustiger aan op de nieuwe single Once, maar iets anders dan een gitaar zal je niet snel in zijn handen vinden. Zijn tweede soloalbum ‘Why Me? Why Not’ is te koop vanaf 20 september.

14. Muse – Get Up And Fight

Rocken, daar zijn die van Muse al lang mee gestopt. En hoewel ze de laatste tien jaar meer en meer als een parodie op zichzelf beginnen te klinken en we allesbehalve een fan zijn van het meest recente album ‘Simulation Theory’ krijgen we de nieuwste single Get Up And Fight ons hoofd niet meer uit. Sorry!

15. Ed Sheeran, Chris Stapleton & Bruno Mars – BLOW

En als Ed Sheeran probeert te rocken krijgen we iets als BLOW. Het is een uitreksel van zijn nieuwe album ‘No. 6 Collaborations Project’ waarin hij allerlei samenwerkingen is aangegaan. Wij weten nu: voeg Ed Sheeran, Bruno Mars en Chris Stapleton bij elkaar en je krijgt iets dat op de plastieken rock van Greta Van Fleet lijkt. Maar wel plezant om op te headbangen.

16. Ed Sheeran & Travis Scott – Antisocial

Op hetzelfde album zoekt Ed Sheeran opvallend vaak hiphoppers op. Allicht omdat dat genre momenteel met voorsprong het populairste is bij het grote publiek. Het beste nummer dat daaruit is voortgekomen is de samenwerking met Travis Scott.

17. Charli XCX & Christine & The Queens – Gone

De oorwurm van de maand komt van Charli XCX die deze keer samenwerkt met Christine & The Queens. Het is de laatste die een stevige vinger in de pap te brokken heeft gehad in de algehele sound van het nummer, maar de popfeel heeft het nummer vast meegekregen van Charli. Op 13 september brengt zij haar derde album uit waarop samenwerkingen staan met Lizzo, Troye Sivan, Bebe Rexha, HAIM, Pabllo Vittar, BTS, Rita Ora en dus ook Christine And The Queens. Of dus: zowat iedereen die dezer dagen een beetje populair is.

18. James Blake feat. André 3000 – Where’s The Catch?

Iedereen werkt dus zo’n beetje met iedereen samen dezer dagen en dat was ook te merken aan ‘Assume Form’ van James Blake begin dit jaar. Hij werkt op dat album samen met onder andere Travis Scott, Moses Sumney, Rosalía en dus ook deze André 3000 van OutKast op dit nummer dat uit de plaat getrokken is als de nieuwe single. Eén van de albums van het jaar trouwens, die ‘Assume Form’.

19. Angèle – Flou

Wie James Blake live wil zien moet nog heel eventjes wachten tot op Pukkelpop, Angèle maakte al een goede beurt op Rock Werchter aan het begin van deze zomer. Daar viel ons vooral op hoeveel aanstekelijke en succesvolle singles ze nu al heeft, aan het begin van haar carrière. Daar doet ze er nu dus nog eentje bij en net als al die andere singles is Flou gewoon te vinden op haar debuutalbum ‘Brol’.

20. Kaiser Chiefs – People Know How To Love One Another

In 2014 leek ‘Education Education Education And War’ een nieuwe start voor Kaiser Chiefs, maar intussen zijn ze ons alweer kwijtgeraakt. Het achtste album ‘Duck’ is ondertussen uit, al hebben we geen idee of er dezer dagen nog iemand op zat te wachten. People Know How To Love One Another is ondanks dat alles wel weer aanstekelijk en steunt op de beproefde formule: het als een mantra herhalen (RubyRubyRubyRuby of WeAreTheAngryMob enz) van hetzelfde zinnetje.

21. The Kooks – So Good Looking

The Kooks zijn generatiegenoten van Kaiser Chiefs – hoe vaak zouden die al niet samen op een festival hebben gespeeld? – en bij hen stellen we ons dezelfde vraag: geen idee of er nog iemand op een nieuw album of een nieuwe single zit te wachten. Gelukkig weet de band zelf wat hun grote sterkte is en hebben ze van de nieuwe single So Good Looking een vrolijk liefdesliedje gemaakt dat wel heel erg veel heeft van She Moves In Her Own Way van op het debuutalbum uit 2006.

22. Blink-182 – Happy Days

Ook Blink-182 bereiden momenteel een album voor waarop ze weer als hun oude zelf zullen klinken. Een titel of releasedatum daarvoor is er nog niet: ze blijven gewoon werken en nummers uitbrengen tot de plaat klaar is. Ook een tactiek, natuurlijk.

23. Tourist LeMC – Tramontane

Nostalgie speelt ook een grote rol in de nieuwe single van Tourist LeMC waarin hij herinneringen ophaalt aan op vakantie gaan in Zuid-Frankrijk “richting het zonovergoten Perpignan. Naar het vakantiehuisje van mijn Bobonne (een rasechte Antwerpse in hart, nieren en tongval!) dat sinds enkele jaren ook haar thuis is geworden.”

24. Ilse DeLange – Went For A While

Zo bekend als Tourist LeMC is Ilse DeLange nog niet in België, maar het lijdt geen twijfel dat de Nederlandse wel aan bekendheid in Vlaanderen heeft gewonnen door haar deelname aan Liefde Voor Muziek op vtm. Nu is het nog even afwachten of haar dat ook meer succes in ons landje zal opleveren. Op haar nieuwe album ‘Gravel & Dust’ keert ook zij in ieder geval helemaal terug naar haar countryroots, wanneer Ilse DeLange op haar sterkst is. In 2019 zal ze alvast één concert spelen in België, in de Arenbergschouwburg in Antwerpen op 4 december.

25. Leon Bridges – That Was Yesterday

Dat er een groot verschil kan zijn tussen gisteren en vandaag weten we al sinds Yesterday van The Beatles, maar Leon Bridges maakt de omgekeerde beweging: vandaag is hij er beter aan toe dan gisteren. Het nummer was te horen in de zevende aflevering van het tweede seizoen van de HBO-reeks Big Little Lies. In het eerste seizoen werd in die reeks ook al River van Leon Bridges in die reeks gebruikt.

26. Chrissie Hynde & The Valve Bone Woe Ensemble – Que Reste-t-il De Nos Amours?

Chrissie Hynde van The Pretenders heeft een coverplaat opgenomen met The Valve Bone Ensemble die op 6 september verschijnt. Ze heet dan ook ‘The Valve Bone Woe’ en wat we er al van gehoord hebben klinkt heerlijk jazzy. Het nieuwste vooruit gestuurde pareltje is de klassieker Que Reste-t-il De Nos Amours? van Charles Trenet uit 1942 en het mag dan misschien als heiligschennis klinken, maar deze versie is mooier dan de originele.

27. Villagers – Summer’s Song

Naar eigen zeggen schreef Conor O’Brien dit nummer vooral om er veel bugels in te kunnen gebruiken, het blaasinstrument is dan ook de nieuwste obsessie van de zanger. Hij zei ook nog dat het het meest poppy nummer is dat hij ooit schreef. Het is dan ook uitdrukkelijk bedoeld voor de zomer. Of het nummer dus ook nog op de setlist zal staan wanneer de band eind dit jaar (18 november) in Het Depot in Leuven langskomt valt te betwijfelen.

28. HAIM – Summer Girl

En ook de meisjes van HAIM staan nog in zomermodus. Het begint een patroon te worden: telkens glippen ze er zo lang tussenuit tot we ze net niet vergeten zijn. De clip van hun zwoele nieuwe single Summer Girl is geregisseerd door topregisseur Paul Thomas Anderson. Het verhaal achter het nummer is minder vrolijk: de song werd geschreven door Danielle Haim toen bij haar partner kanker werd vastgesteld. Ze wilde voor hem dat vrolijke meisje blijven die hem kon opbeuren in de moeilijkste momenten. Het nummer zal te vinden zijn op hun voorlopig nog onafgewerkte derde album.

29. Angel Olsen – All Mirrors

Sinds haar schitterende album ‘My Woman’ kan Angel Olsen niets meer verkeerd doen bij ons. Ze heeft dus zelf de lat hoog gelegd voor de opvolger, All Mirrors’. Die plaat komt uit diep in het najaar, op 4 oktober, maar de titeltrack is nu al vrijgegeven. Voor haar nieuwe plaat nam ze de nummers eerst in haar eentje op, om ze daarna in te kleuren met de hulp van een veertienkoppig orkest. All Mirrors was volgens haar de perfecte titel voor deze plaat omdat we ons in dezer tijden zoveel spiegelen, zowel aan onszelf als aan anderen. Angel Olsen heeft ook al een tournee aangekondigd en die zal haar op 7 februari van 2020 naar De Roma brengen.

30. Of Monsters And Men – Wild Roses

De vloek van die ene grote hit heeft ook de IJslandse groep Of Monsters And Men te pakken: sinds Little Talks uit 2012 hebben ze ondanks verwoede pogingen de hitparade in Vlaanderen of Nederland niet meer gehaald en met elk album is hun ster een beetje meer tanende. Niet onterecht, moeten we er bij zeggen, al vinden we de nieuwe single Wild Roses wel weer aanstekelijk spul. Over het nieuwe album ‘Fever Dream’ lieten ze weten: “We wilden niet gewoon herhalen wat we al eerder hebben gedaan. We vinden het belangrijk om vooruit te kijken naar de lange carrière die nog voor ons ligt. We willen onze tijd nemen om platen te maken waar we trots op kunnen zijn.” Eén garantie voor wie op 5 november naar De Roma trekt: je zal er vrolijk buiten komen.

31. Gavin James – Faces

Deze heeft wat last van hetzelfde syndroom: sinds Gavin James een grote hit scoorde met The Magnetic Fields-cover The Book Of Love in 2015 wordt het moeilijker en moeilijker om aandacht te vragen voor nieuw werk. Toch is ook dat vaak best goed en aanstekelijk, ook al zit er wel wat stroop aan. Zo ook aan de nieuwe single Faces, maar je zal merken dat hij wel blijft plakken.

32. Oscar Scheller feat. Lily Allen – 1%

De problemen van deze tijd: hoe verschrikkelijk is het als je batterij van je smartphone nog maar 1% heeft? Daarover gaat het dus in dit nieuwe nummer van Oscar Scheller die in 2015 nog op de Main Stage van Pukkelpop stond, maar die sindsdien niet echt een doorbraak heeft kunnen forceren en vooral geschreven heeft voor anderen. Nu is hij terug met een samenwerking met Lily Allen in een nummer dat vooral heel erg als een creatie van Lily Allen klinkt.

33. Cassius feat. Owlle, Luke Jenner & Joe Rogers – Dreams

Iets serieuzer ging het de laatste tijd aan toe bij Cassius. Op 19 juni moesten zij helaas afscheid nemen van één van hun leden. Philippe Cerboneschi (“Zdar”) stierf toen door een val van het balkon van zijn appartement. Zdar was amper 52 jaar oud en stierf twee dagen voor de geplande release van het nieuwe album ‘Dreems’, met dubbele E. De release ging gewoon door, maar de band liet wel meteen weten dat het de laatste release van Cassius zou zijn.

34. Majid Jordan feat. Khalid – Caught Up

In april liet Khalid weten dat hij net één van zijn favoriete samenwerkingen ooit had gedaan, met het Canadese r&b-duo Majid Jordan. Nu is het resultaat er en het is ook één van onze favoriete dingen van Khalid. Blij dat we op dezelfde lijn zitten!

35. Post Malone feat. Young Thug – Goodbyes

Een gebroken hart, ook rappers hebben ermee te maken. Post Malone zingt erover samen met Young Thug. Post Malone is één van de populairste rappers van het moment en speelde al in het Sportpaleis. Young Thug is momenteel zijn momentum aan het nemen. Hun samenwerking Goodbyes is hiphop met een hart. Post Malone staat binnenkort als één van de headliners op Pukkelpop. Hij speelt er op de Main Stage op 16 augustus.

36. Dvtch Norris feat. Rori – Save Us

Dat we hier in België ook goeie pakkende hiphop kunnen maken bewees Dvtch Norris al toen hij zijn nieuwste single uitbracht. Het was al eind mei, maar we hebben ‘m toen gemist en hij gewoon te goed is om niet te vermelden, nemen de single hier dus nog even op.

Dvtch Norris vertelde erbij dat hij vroeger op het “buitengewone onderwijs” had gezeten en dat hij gedurende een deel van zijn jeugd dan ook gewoon “normaal” wilde zijn: “Het zal choquerend zijn voor veel mensen, voor veel maten. Ik loog constant over waar ik op school zat”, zei hij daarover tegen Michele Cuvelier van Studio Brussel.

37. Shura – The Stage

Jonge, veelbelovende zangeressen: er zijn er weer veel dezer dagen. Shura kennen we allemaal nog van haar samenwerking met Mura Masa, maar ook zelf weet ze muzikaal haar mannetje te staan. De nieuwe single is een heerlijk sexy oorwurm en de voorloper van haar tweede album ‘Forevher’, met bedoelde typfout. Ook zij speelt dit najaar in ons land, op 13 november in de Orangerie van de Botanique.

38. Rosalía – Milionària

Naast La Casa De Papel moet Rosalía toch het bekendste exportproduct uit Spanje zijn. Nog maar enkele maanden na de release van haar tweede album is de zangeres al terug met twee – thematisch verwante – nieuwe nummers. Milionària en Dio$ No$ Libre Del Dinero (wat zoveel wil zeggen als “God, bevrijd ons van geld”) zingt ze over de haat-liefde verhouding met geld. Rosalía zingt in drie talen: het Spaans, Catalaans en het Engels en zegt er nog bij dat de nieuwe nummers gebaseerd zijn op de Catalaanse rumba.

39. Navvy – 100 Thousand

Uit Nieuw-Zeeland hebben we Navvy gehaald die een aanstekelijke popsong heeft gemaakt over rouw, liefdesverdriet en wraakgevoelens. Er zijn honderdduizend mensen beter voor haar, zingt ze, maar dat maakt bedrogen worden er niet makkelijker op. Beste zinnetje: “I could burn your things but that’s way to easy/so I’m gonna tell your momma that you cheated on me.” Auwch.

40. Avril Lavigne – I Fell In Love With The Devil

Avril Lavigne is het al niet veel beter afgegaan. “Soms botst je hart met je hoofd en kom je terecht in situaties waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn. Als je eenmaal in zo’n situatie zit, is het erg moeilijk om er weer uit te komen” staat er te lezen in een persbericht. I Fell In Love With The Devil is overigens alweer de vierde single uit het huidige album ‘Head Above Water’. De andere drie zijn redelijk geruisloos aan ons voorbij gegaan.

41. BAILEN – Something Tells Me

BAILEn komt uit New York en bestaat uit twee broers – een tweeling – en hun jongere zusje. Hun liedje Something Tells Me start aarzelend, maar blijkt dan een verdomd aanstekelijk meekweelliefdesliedje te zijn. Dat we hen nog niet kennen in Europa is volgens BAILEN heel erg normaal, want naar eigen zeggen verzamelen ze hun fans niet door reclame te maken op sociale media of door digitale promotie, maar op de ouderwetse manier, door heel veel live te spelen: “Ons momentum is gebaseerd op mensen die ons live hebben zien spelen, er tegen hun vrienden over verteld hebben en die vervolgens weer meenamen naar een show”, zegt David Bailen. “Het is iets mooi in deze tijd, want dat betekent dat we een persoonlijke band hebben gehad met elk van onze fans, een band die niet gebaseerd is op een computerscherm tussen ons twee in.” Lekker ouderwets, zo hebben we onze muzikanten graag.

42. Amber Run – Affection

Het Britse Amber Run brengt hun derde album uit op 20 september en hangt er meteen een Europese tournee aan vast waarbij ook de Botanique op het programma staat, op 20 september. Het trio ontmoette elkaar op de Universiteit van Nottingham, maar hun studie Humanities and Law moest het afleggen tegen de muziek en in 2015 verscheen het debuutalbum ‘5AM’. Het album ‘Philadelphia’ verschijnt een week na de passage in Brussel, op 27 september.

43. Daughter – Poke

Er is een nieuwe Daughter, maar er hangt wel een triest verhaal aan vast. Het is de bijdrage van de band uit ‘Tiny Changes: A Celebration of Frightened Rabbit’s ‘The Midnight Organ Fight’, een coverplaat waar onder andere ook Julien Baker, Manchester Orchestra, The Twilight Sad en Aaron Dessner van The National aan hebben meegewerkt.

Poke is dus een cover van Frightened Rabbits, van wie de zanger Scott Hutchison vorig jaar tragisch overleed. De band probeert op deze manier toch nog een ode te brengen aan hun zanger en aan het tienjarige album ‘The Midnight Organ Fight.’

44. Tamino – Chambers

Het gaat goed met Tamino: naast zijn vlekkeloze passage op Rock Werchter speelde hij deze zomer ook al shows in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk én Canada. Bovendien was hij onlangs te gast in de legendarische Tiny Desk Concert-reeks van de Amerikaanse radiozender NPR Music. Chambers is bij ons zijn nieuwe uitstekende single.

45. H.E.R. – 21

En eindigen doen we deze maand met de Amerikaanse Grammy-winnende rapster H.E.R. In haar nieuwe nummer 21 zingt ze over het jaar waarin ze 21 was, ze is er vorige maand 22 geworden. Ik heb dit nummer geschreven toen ik 21 geworden ben, het is één van de beste jaren van mijn leven geworden. Het angstaanjagende daaraan is: ik heb nu al alles gekregen waar ik om wenste als kind, maar ik sta nog maar aan het begin.”

Gesponsorde artikelen