Left Right
scrollTop top

Uit onderzoek blijkt dat we hierop zaten te wachten: Karen Damen wordt ontwerpster voor JBC


Uit onderzoek blijkt dat we hierop zaten te wachten: Karen Damen wordt ontwerpster voor JBC

Karen Damen heeft voor JBC een vrouwencollectie ontworpen en die wordt op Internationale Vrouwendag gelanceerd. Het Ex-K3’tje is volgens de modeketen een inspiratie voor heel wat vrouwen dankzij haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor. En het gaat niet om een eenmalig project: JBC meldt dat Karen de gedroomde partner is voor een langdurige samenwerking.

De modeketen JBC is een samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Karen Damen. Vanaf 8 maart, op Internationale Vrouwendag, zal de collectie van het ex-K3’tje in de winkel verkrijgbaar zijn. Dat melden de kranten van Het Mediahuis.

Het is niet de eerste keer dat JBC met BV’s in zee gaat. Zo ging de keten in het verleden al een samenwerking aan met atlete Élodie Ouédraogo en Dagelijkse Kost-chef Jeroen Meus.

Enquête

Uit een grootschalig onderzoek, dat de kledingwinkel vorig jaar uitvoerde, blijkt Karen Damen dé vrouw is naar wie veel vrouwelijke JBC-klanten opkijken, ongeacht hun persoonlijke stijl.

“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”, klinkt het bij JBC. “Karens grote kracht schuilt in haar persoonlijkheid: authentiek, echt en zeker niet té perfect. Humor en zelfrelativering zijn haar wapens. De waarden waar Karen voor staat, matchen 100 procent met die van JBC.”

Schoonheid in imperfectie

En wat heeft Karen met Internationale Vrouwendag? “In een samenleving waar er zo’n grote druk ligt op vrouwen, in hun verschillende rollen als ouder, werknemer, partner, en waar vrouwen ook zichzelf zo’n grote druk opleggen, biedt Karen volgens ons tegengewicht”, klinkt het bij JBC.

“Ze heeft lak aan de norm van de perfectie. Ze durft ook voor de camera zichzelf te zijn, met alle imperfecties en twijfels. Net daarom straalt ze zo’n zelfzekerheid en schoonheid uit. Dat is wat schoonheid ook is voor JBC: je mooi voelen en dat uitstralen, met al je imperfecties.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308