Ultieme vernedering voor Atomic Kitten: grootse comebackshow lokte … 21 man

Ultieme vernedering voor Atomic Kitten: grootse comebackshow lokte … 21 man

Ooit waren de meisjes van Atomic Kitten wereldwijd bekend met hits als ‘Whole Again’ en ‘Eternal Flame’. Nu, een slordige 15 jaar na hun succesdagen, heeft de populariteit van de meidengroep een dieptepunt bereikt. Voor hun comebackshow in Dubai kwam er namelijk maar 21 man opduiken. Gênant. 

De muziek van Atomic Kitten is natuurlijk een vaste waarde in elke nillies-playlist en waarschijnlijk ken je de teksten van hun grootste hits nog steeds uit het hoofd. Maar hoe populair de groep vroeger ook was, nu blijft daar niet veel meer van over.

Afgelopen woensdag traden de meisjes van Atomic Kitten op in Dubai maar wat een gigantisch comebackconcert had moeten worden, draaide uit op een enorm gênant fiasco.

Nieuwe bezetting

Voor de show in Dubai trad Atomic Kitten niet aan in de oorspronkelijke bezetting. Originele leden Heidi Range en Jennie Frost stapten, respectievelijk in 1998 en 2008, uit de groep. En ook Kerry Katona, het enige overblijvende originele lid moest afzeggen voor het concert wegens ziekte. De nieuwe Kittens Michelle Heaton en Zoe Birkett moesten het woensdag dus met z’n tweetjes stellen.

Toen de manager voor het concert moest beginnen een kijkje nam in de zaal merkte hij dat er maar 21 man aanwezig was. Daarop besliste hij het concert een uur uit te stellen, in de hoop dat er nog een massa fans zou toekomen. Maar dat bleek tevergeefs. De meisjes gaven toch het beste van zichzelf voor de 21 fans die 45 euro over hadden voor het optreden en een meet and greet. De gigantische zaal die voor het concert geboekt was, bleef dus zo goed als leeg.

Reactie

Het management van Atomic Kitten reageerde al op het voorval en liet aan Daily Mail weten dat ze het promoteam dat verantwoordelijk was voor de promotie van het concert willen aanklagen.

Gesponsorde artikelen