Ultimate Ears doet beroep op producer Pi’erre Bournes passie voor geluid

Ultimate Ears doet beroep op producer Pi’erre Bournes passie voor geluid

2019 is net begonnen en we zijn de derde maand al ingegaan. De zomer loert praktisch om de hoek, mits dat het weer nog wat mee wil. Maar dat weerhoudt ons niet om al volop te dromen van warme temperaturen, cocktails en een zwembad. Bij een pool party hoort natuurlijk muziek en wie wil er nu sleuren met zware boxen die niet eens waterdicht zijn? Juist ja, niemand. Ultimate Ears biedt hiervoor de oplossing: MEGABOOM 3. En producer Pi’erre Bourne droeg daarvoor zijn steentje bij.

Ultimate Ears klinkt misschien nog niet zo bekend in de oren, maar daar komt verandering in. Het merk ligt al een aantal jaren in de winkels met luidsprekers zoals BOOM, MEGABOOM en WONDERBOOM. Die producten voldoen aan 3 pijlers: Ultimate Sound, Ultimate Design en Ultimate Convenience. Voor de recentste upgrade van MEGABOOM nodigde Ultimate Ears platenproducer en sound engineer Pi’erre Bourne uit, die je misschien kent van Playboi Carti’s ‘Magnolia’. Hij werd door het ontwikkelings- en productieproces van MEGABOOM geloodst en kon er zelfs de testfase beleven. Bourne groeide als rapper op met weinig apparatuur en leerde producen met enkel een laptop en bluetoothspeaker. Dankzij zijn liefde voor en kennis over sound bleek hij de uitstekende partner om dát tikkeltje meer van de derde BOOM-generatie te komen ontdekken.

En een tikkeltje meer heeft het gekregen! De MEGABOOM 3 wil geluid perfectioneren met behulp van de nieuwste materialen en technologieën. Gemakkelijk in gebruik voor iedereen, klein en bijna onverwoestbaar, maar ook nog eens beschikbaar in een gevarieerde waaier aan vrolijke kleuren. Het zijn alle steevaste kenmerken. Met een minimum speeltijd van 15 uur én schok-, val- en waterresistentie is het maar moeilijk te begrijpen hoe er zó veel – én nog eens mooi – geluid uit zo’n kleine speaker kan komen. En het schatje weegt nog geen kilogram! Zei daar iemand “pool party”?

Kortom, Ultimate Ears biedt luidsprekers aan die in elke valies passen, waterdicht zijn en geluid van topkwaliteit leveren. Of zoals Pi’erre Bourne het zei toen hij zijn exemplaar mee naar huis nam: “Y’all really on one. I’m gonna have to use these for my next listening party.”

Gesponsorde artikelen