‘Undercover’ seizoen 2: dit zijn de nieuwe gezichten

undercover nieuwe gezichten seizoen 2
Netflix

We weten al langer dat er een tweede seizoen van Undercover zit aan te komen. Er zullen nieuwe personages in de reeks verschijnen. Wij kunnen alvast niet wachten tot de nieuwe afleveringen in september verschijnen.

Met een filmpje zijn drie Vlaamse acteurs voorgesteld en één Nederlandse actrice. Rico Verhoeven ontbreekt nog, hij zal de lijfwacht van Ferry spelen. Sanne Samina Hanssen kruipt in de huid van Sharon. De Belgen Sebastien DeWaele (JP), Wim Willaert (Laurent) en Ruth Becquart (Nathalie) zullen eveneens hun opwachting gaan maken. Het drietal is de afgelopen jaren al vaker te zien geweest in series zoals Over Water, Eigen Kweek en Bevergem.

Het tweede seizoen van Undercover begint op 6 september op de VRT. De reeks zal dan al in verschillende landen op Netflix verschijnen. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen bij ons te zien zal zijn via de streamingdienst.

Illegale wapenhandel

Het tweede seizoen van Undercover speelt zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. De Nederlandse Kim (vertolkt door Anna Drijver) werkt bij Human Rights, een organisatie die zich inzet voor de verdediging van de mensenrechten. Haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië zit helemaal vast. Daarom vraagt ze tegen de regels in de hulp van haar ex-collega Bob. Via die weg komt Bob in contact met de sleutelfiguren van de Belgische illegale wapenhandel: de broers Laurent en JP Berger.

Country- en western-manege

Op het eerste zicht lijken de broers gewoon vriendelijke uitbaters van de country- en western-manege op het platteland. Achter gesloten deuren zijn ze echter beruchte criminelen die heel wat doden op hun geweten hebben. Bob doet wat we van hem gewoon zijn en gaat opnieuw undercover. Zo probeert hij vrienden te worden met de broers.

Ferry Bouman in cel

VRT

Het eerste seizoen van Undercover eindigde met de arrestatie van Ferry Bouman. Die zit inmiddels in de gevangenis en is uit op wraak. Hij wil Bob en Kim terugpakken en probeert hun echte identiteit te achterhalen.

Ook Polly, de tienerdochter van Bob, laat haar vader niet met rust. Ze begint op eigen houtje een onderzoek om na te gaan waar haar vader zich allemaal mee bezighoudt. Maar misschien brengt ze net daardoor wel zijn missie in gevaar?

Gesponsorde artikelen