‘Undercover’ seizoen 2 met Wim Willaert: de eerste beelden doen ons watertanden

Undercover seizoen 2 eerste beelden
VRT

Eén heeft de eerste beelden van het tweede seizoen van Undercover gepubliceerd. De veelbelovende nieuwe afleveringen worden vanaf de eerste zondag van september uitgezonden. Het actieterrein van Bob (vertolkt door Tom Waes) is niet langer een Limburgse camping, maar een heuse country- en western-manege. Daar wanen de personages zich cowboys in het Wilde Westen. De ‘targets’ van Bob  zijn de broers en wapenhandelaars Berger (vertolkt door Sebastien Dewaele en Wim Willaert).

Het tweede seizoen van Undercover speelt zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. De Nederlandse Kim (vertolkt door Anna Drijver) werkt bij Human Rights, een organisatie die zich inzet voor de verdediging van de mensenrechten. Haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië zit helemaal vast. Daarom vraagt ze tegen de regels in de hulp van haar ex-collega Bob. Via die weg komt Bob in contact met de sleutelfiguren van de Belgische illegale wapenhandel: de broers Laurent en JP Berger.

(Tom Waes werkt aan Reizen Waes: Vlaanderen.)

Country- en western-manege

Op het eerste zicht lijken de broers gewoon vriendelijk uitbaters van de country- en western-manege op het platteland. Achter gesloten deuren zijn ze echter beruchte criminelen die heel wat doden op hun geweten hebben. Bob doet wat we van hem gewoon zijn en gaat opnieuw undercover. Zo probeert hij vrienden te worden met de broers.

(The Politician seizoen 2 krijgt releasedatum, plot en cast.)

Ferry Bouman in cel

VRT

Het eerste seizoen van Undercover eindigde met de arrestatie van Ferry Bouman. Die zit inmiddels in de gevangenis en is uit op wraak. Hij wil Bob en Kim terugpakken en probeert hun echte identiteit te achterhalen.

Ook Polly, de tienerdochter van Bob, laat haar vader niet met rust. Ze begint op eigen houtje een onderzoek om na te gaan waar haar vader zich allemaal mee bezighoudt. Maar misschien brengt ze net daardoor wel zijn missie in gevaar?

(The Umbrella Academy seizoen 2 krijgt releasedatum.)

“Draaien was een feest”

VRT

“Het draaien van Undercover 2 was een feest”, laat Tom Waes weten in het persbericht. “Al vanaf de eerste lezing was het duidelijk dat de scenario’s en de cliffhangers nog straffer zijn dan vorig seizoen.”

“Bob Lemmens komt deze keer langs alle kanten onder druk te staan, heerlijk om een man met zoveel verschillende maskers te spelen. De fans van Undercover, zowel in België als Nederland en de rest van de wereld, zullen tien afleveringen lang op het puntje van hun stoel zitten.”

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen