V (BTS) lost cinematografische videoclip voor ‘Blue’

V van BTS heeft de vierde videoclip voor zijn album ‘Layover’ gelost. Het gaat om de videoclip voor het nummer Blue. Een maand geleden kregen we al twee teasers te zien voor de clip, maar we moesten dus lang geduld hebben om de volledige versie te krijgen.

V (Kim Tae-hyung) dropte vorige week als laatste lid van BTS zijn solowerk. De afgelopen 14 maanden kregen we al vier volledige albums van leden van BTS, ‘Jack in the Box’ van j-hope‘Indigo’ van RM‘FACE’ van Jimin en ‘D-DAY’ van Agust D (alter ego van SUGA). Jin en Jung Kook losten met The Astronaut en Seven een single als hun officiële solodebuut. V pakt het met z’n soloalbum ‘Layover’ wat anders aan dan zijn groepsgenoten en lost voor elk van de vijf nummers op zijn album een videoclip. De vierde daarvan is vandaag verschenen.

Blue

Een maand geleden kregen we al de eerste teasers te zien voor de videoclip van Blue. In de eerste zagen we V boos op een deur bonken en in de tweede reed hij met z’n auto naar een nog onbekende locatie. En nu weten we dus waar hij naar op zoek was.

In de videoclip zien we hoe V naar een appartement rijdt om daar op de deur te bonken. Niemand doet open waarna hij – vruchteloos – zoekt naar de sleutel onder een bloempot. Uiteindelijk zit hij verslagen neer op een schommel, waarbij we in de achtergrond een vrouw met een hond (niet geheel toevallig een Pomeriaan) te zien krijgen. Zij laat de hond los, die meteen naar V loopt.

Vermoedelijk gaat de videoclip dus over een stukgelopen relatie, waarbij V’s ex zijn hondje Yeontan heeft bijgehouden en hij z’n trouwe viervoeter terugwil. En op het einde lijkt hij daar dus in te slagen. De volledige videoclip is gefilmd in zwartwit en breedbeeld met afgeronde hoeken, wat het geheel een filmisch gevoel geeft.

Bekijk hier de videoclip voor Blue van V:

Beluister hier het volledige soloalbum van V, ‘Layover’:

Meer
Lees meer...