Vacature: GMGroup zoekt Digital Creative

Business GM zoekt digital creative
Pixabay

GMGroup creëert met brands zoals Newsweek, BusinessAM, 8AM, Gezond.be, Goodbye, Travelmedia, Studio Beluga, Strak en newsmonkey content om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden. Door voortdurend na te denken over hoe en met welke content we het (online) publiek kunnen bereiken, ontwikkelen we hét mediabedrijf van de 21ste eeuw.

In dit sterk groeiende landschap zijn we op zoek naar een creatieve witte raaf of Digital Creative die een onmisbare ondersteuning kan bieden aan Business GMG (met de brands Newsweek, Business AM en 8AM). Ben jij een creatieve wizard? Ben je ambitieus en sta je te springen om een verantwoordelijke rol op te nemen binnen een uitdagende werkomgeving van een snelgroeiend bedrijf? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

De uitdaging?

Je bent een absolute expert in native advertising. We zoeken een creatieveling met uitmuntende copywriting skills die de native advertising voor de brands van Business GM voor zijn of haar rekening neemt.

Je schrijft native advertising-artikels over uiteenlopende onderwerpen voor online en offline media, je volgt de native campagnes op de voet en houdt contact met de klant om samen de insteek en lay-out van het artikel te bepalen. Ook rapportering naar de klant ga je niet uit de weg. Je hebt daarom voldoende kennis van Facebook Business Manager en Google Analytics.

Je bent een creatieve goeroe!

Je bent een pur sang creatieveling die wild wordt van crazy brainstormsessies en out of the box-ideeën. Je brengt graag ideeën aan en denkt mee na over originele aftersales-concepten en klantervaringen.
Je hebt een uitstekend gevoel voor creativiteit en design en je tovert pitches, offertes en presentaties om in grafische pareltjes. Ook mock-ups van artikels maken om (potentiële) klanten te imponeren, doen jouw creatieve kriebels groeien. Een basiskennis van Adobe Photoshop (of een gelijkaardig programma zoals Canva) is dus wenselijk.

Je bent een people person!

Je bent een enthousiasmerende teamplayer en gaat heel vlot in overleg. Je bent open minded, denkt oplossingsgericht en gaat geen opdracht uit de weg. Interactie met het team en de klant zal dan ook dagelijks op de agenda staan.

What does it take?

  • Je hebt minimum 3 jaar aantoonbare ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je hebt copywriting skills en kan zakelijke native advertising-artikels schrijven
  • Je voelt je goed in een uitvoerende en ondersteunende rol
  • Je bent communicatief en gezond assertief
  • Je bent een creatieveling met commercieel inzicht
  • Je hebt een basiskennis van Adobe Photoshop, Canva of een gelijkaardig grafisch programma
  • Je hebt voldoende kennis van Facebook en Google Analytics in functie van rapportering

What to expect?

Binnen GMGroup kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou naar the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek in MeetDistrict Berchem wordt je uitvalsbasis. Je komt terecht in een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij de goesting om bedrijvig en leergierig te zijn, dagelijks geprikkeld wordt. Voor je gedreven inzet krijg je van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als Digital Creative met een aantrekkelijke verloning.

Gesponsorde artikelen