Left Right
scrollTop top

Val gerust van je stoel, want dokter Mc Dreamy is terug om jou te verzorgen


Val gerust van je stoel, want dokter Mc Dreamy is terug om jou te verzorgen

Toen Derek Shepherd stierf in Grey’s Anatomy bleven veel fans met tranen en een gebroken hart achter. Maar Mc Dreamy is niet helemaal verdwenen, want hij heeft opnieuw zijn doktersjas aangetrokken, al is het niet voor een terugkeer naar het Grey Sloan Memorial Hospital.

Samen met collega Kate Walsh, die overigens ook de ex-vrouw van Derek Shepherd speelde in Grey’s Anatomy, is Patrick Dempsey nog even in de huid van arts gekropen. Dat deed het duo voor een reclamespot van Cigna waarmee ze Amerikaanse burgers willen aansporen om regelmatig een medische check-up te laten uitvoeren.

Het doel van de campagne is om symptomen van eventuele zware ziektes sneller te kunnen ontdekken en zo patiënten sneller en beter te kunnen behandelen.

Hersentumor

De campagne betekent veel voor actrice Kate Walsh. Recent raakte bekend dat de actrice in 2015 te kampen kreeg met een hersentumor.

Walsh, die Addison Montgomery Shepherd speelde in Grey’s Anatomy en momenteel te zien is in de Netflix-serie 13 Reasons Why als de moeder van Hannah Baker, heeft een operatie ondergaan waarbij de tumor succesvol werd verwijderd. Een verdere behandeling was niet nodig voor Kate Walsh.

Hoewel de tumor al dateert van 2015, kwam de actrice pas nu met het nieuws naar buiten, omdat ze mensen wil bewustmaken van de tumor waarmee ze te maken kreeg. Die tumor treft vooral vrouwen. Ook om die reden speelde de actrice nu mee in de campagne van Cigna.

Kijk hier naar ‘de terugkeer’ van dokter Mc Dreamy:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755