Left Right
scrollTop top

Van naaktzwemmen tot dansen: deze regeltjes leggen de nieuwe ‘Temptation’-koppels elkaar op


Van naaktzwemmen tot dansen: deze regeltjes leggen de nieuwe ‘Temptation’-koppels elkaar op

Met het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’, dat op 1 februari van start gaat, worden alle waarden en normen in menig Vlaamse huiskamer eindelijk het venster uit gebonjourd. Vandaag raakten de koppels bekend, die zich vrijwillig aan de ultieme relatietest laten onderwerpen, en ze zien er stuk voor stuk fatsoenlijk, betrouwbaar en hondstrouw uit … NOT! En zoals elk jaar hebben de koppels elkaar op voorhand regeltjes opgelegd. Wedden dat ze die ‘in no time’ zullen overtreden?

Tim en Deborah

vijf

Het valt weleens voor dat pastaschepster Deborah en plafondonderhouder en playboy Tim stevig ruzie maken. Deborah vindt hem namelijk een grote tamzak en Tim vindt dat zijn geliefde veel te jaloers en koppig is. Toch heeft Deborah enkele strikte regels opgelijst voor Tim, waar hij in Thailand met geen millimeter van mag afwijken. Zo mag Tim er niet te close of intiem zijn met andere vrouwen.

Oké, dat klinkt vaag. Wat bedoelt Deborah concreet? Tim mag zelfs niet met één van de verleidsters alleen op de kamer komen! Say what? Hij moet zelfs zijn handen boven water houden in het zwembad. En wat staat daar tegenover? Deborah mag wél dansen en babbelen met andere mannen, maar als ze samen in bed ligt met een verleider, zal er wat zwaaien. Ook mag Deborah niet naaktzwemmen en mag er niemand aan haar kont komen. Sounds familiar?

Mezdi en Daniëlla

vijf

Incasso manager Daniëlle en autoverkoper Mezdi hebben al veel miserie, overspel en gekibbel achter de rug. De boosdoener: het opvliegend, impulsief karakter van Mezdi. Het koppel heeft naar eigen zeggen geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze zeggen dat ze van elkaar perfect weten wat kan en wat niet. De taboes voor Daniëlle: seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen, maar ook hand in hand lopen. Daniëlle mag dan weer niet ingaan op een verleider als ze die écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Daniëlle en Mezdi zijn zelfs van plan om in het huwelijksbootje te stappen na Temptation. Als dat maar goed afloopt …

Jeremy en Vanessa

vijf

Havenoperator Jeremy en rechtenstudente Vanessa doen mee aan Temptation zodat Jeremy kan bewijzen dat hij ook trouw kan zijn. Daarom legt het koppel elkaar superstrenge regels op: fysieke handelingen, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is verboden. Ook mogen ze met de vrijgezellen geen intieme gesprekken voeren over hun relatie. Want we weten natuurlijk allemaal waar dat toe kan leiden … Jeremy en Vanessa zeggen ook dat ze wederzijds respect heel belangrijk vinden. Als ze als koppel uit Temptation Island komen, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen. Maar zover zijn we nog lang niet!

Kevin en Megan

vijf

Huismus Megan en partyboy Kevin doen aan Temptation mee omdat manlief maar liefst vijf misstappen heeft begaan. Het West-Vlaamse koppel heeft zichzelf dan ook regels opgelegd om U tegen te zeggen. Zo mag Kevin van Megan geen bed maar ook geen zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen is verboden. Bovendien mag Kevin op het eiland niet slecht praten over zijn geliefde. De regels voor Megan zijn iets losser: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899