Van opblaaspop tot buttplugs: deze celebs zijn zot op hun sekstoys

Van opblaaspop tot buttplugs: deze celebs zijn zot op hun sekstoys

Dat sekstoys zo goed scoren is zeker te danken aan enkele übergeile celebs die niet verlegen zitten om hun onwaarschijnlijke liefde voor seksspeeltjes te delen met al wie het horen wil. Laat u inspireren door deze 9 hete ladies.

1. De buttplugs van Jennifer Lawrence

Het moet je maar overkomen: een hele zak buttplugs cadeau krijgen, ze onder je bed verstoppen zodat het kamermeisje ze zeker niet vindt om een paar uur later een hele hoop speeltjes aan te treffen, netjes uitgestald op je nachtkastje. Jennifer Lawrence weet er alles van. 

“Ik wilde nog een briefje achterlaten met de woorden ‘niet van mij’ of ‘gekocht voor de grap’”, lachte ze haar eigen miserie weg op de sofa bij de Amerikaanse tv-host Conan O’Brien. Maar het kwaad was al lang geschied natuurlijk.

2. RiRi ready to play

Getty images

Van Parijs tot Sydney, Rihanna schaamt zich niet om tijdens het touren hier en daar een tussenstopje te maken in een lokale seksshop. En daar laat ze de dollars vlotjes rollen, tot in de duizendtallen. Van vibrators tot handboeien, geurkaarsen en lingerie, RiRi weet perfect wat ze wil en heeft bij het uitkiezen van haar speelgoed niet de minste hulp nodig. 

Toen ze in 2011 een erotiekshop in Australië verliet met twee gigantische, zwarte zakken, tweette ze naar haar fans: “Sydney, you ready to play??” We hebben zo’n ieniemienie vermoeden dat de wulpse brunette hiermee niet naar haar muziek verwees… 

3. Eva Longoria deelt orgasmes uit

Getty images

“Ik genoot pas van seks nadat ik de eerste keer had gemasturbeerd”, bekende de 38-jarige Longoria in 2004. “Drie jaar geleden kocht ik mijn eerste vibrator. Een schande eigenlijk dat ik het niet eerder ontdekte. Nu geef ik al mijn vriendinnen een Rabbit-vibrator cadeau, want het beste geschenk dat je iemand kan geven is een orgasme.” Vreemd toch dat Longoria nog altijd niet van ’t straat is geraakt.

4. Loner Terri Hatcher

De kans dat Desperate Housewives-collega Teri Hatcher een vibrator cadeau kreeg van Longoria lijkt ons niet onwaarschijnlijk. Zo noemde de vrijgevige Longoria de 49-jarige brunette een “loner”. Perfect materiaal voor een partijtje soloseks met andere woorden.

Hatcher liet bovendien ook zelf verstaan dat ze gek is op seksspeeltjes: “Om eerlijk te zijn weet ik niet waarom ik een man zou willen. Ik heb enkele geweldige speeltjes die ik in de plaats kan gebruiken. En elke vrouw die zegt dat ze er geen heeft, liegt.” Dat is duidelijk.

5. Porn babe Cameron Diaz

Eeuwige spring in’t veld Cameron Diaz maakt er niet veel woorden aan vuil: “I love porn!” De laatste man op aarde die nog niet gek was op de blondine heeft zich intussen ongetwijfeld bekeerd.

6. Geri Halliwell ‘spices up’ her life!

Getty images

De voormalige Spice Girl Geri Halliwell zweert bij haar Rabbit-vibrator die ze omschrijft als “het perfecte ontspanningsmateriaal”. Al betreurt Ginger tegelijk dat ze het speeltje achteraf niet kan knuffelen. Sorry Geri, maar wie zingt “now don’t go wasting my precious time” vraagt er wel een beetje om.

7. Golden girl Kate Moss

Als topmodel is Kate Moss het natuurlijk gewend om omringd te worden met veel bling bling. Toen ze zichzelf een vibrator cadeau deed, moest het dan ook meteen een juweeltje zijn van 24 karaat waarvoor ze maar liefst 350 dollar over had. 

7. Miley en de opblaaspop

Twitter @MileyCyrus

Uiteraard is een poepsimpele vibrator veel te braafjes voor Miley Cyrus. De blondine cruiset daarentegen veel liever rond op Rodeo Drive met een gigantische opblaaspop als co-piloot. 

Al kunnen ook trillingen ons Miley bekoren, zoals de lyrics van haar gloednieuwe song SMS (Bangerz) bewijzen: “They ask me how I keep a man, I keep a battery pack” zint ze vol overgave. Tenzij Miley hiermee natuurlijk naar de afstandsbediening van haar tv verwijst…

Gesponsorde artikelen